2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 2658 بازدید | 302 پست
بله خیلی عجیبه   من ی دوست بی اعتقاد داشتم باهاش که بحث میکردیم هرحال رو فکر میکرد منطقیه میگف ...

اون دوستتون دنبال پذیرشوحق بوده.

وقتی ایشون از دین تشیع خارج شده دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه 

البته اهل تسنن واقعی برای ما قابل احترامن و هیچ دشمنی بین ما و اونها وجود نداره

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون دوستتون دنبال پذیرشوحق بوده. وقتی ایشون از دین تشیع خارج شده دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه&nbs ...

دقیقا

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
امضای شما گویای همه چیز هست اگه واقعا شیعه بدون عیب و ایراد بود این همه بدبختی گریبان گیرش نمی شد

بله امضای من گویاست.

مشکل اینجاست هیچ کس بعد از حضرت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام (البته فرزندانشون یعنی ائمه‌ی معصومین که قطعا بحثشون جداست) بنده‌ی مخلص و واقعی خدا و راه‌رو واقعی راه حضرت رسول  صل‌الله علیه و اله وسلم نشد. 😊

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
امضای شما گویای همه چیز هست اگه واقعا شیعه بدون عیب و ایراد بود این همه بدبختی گریبان گیرش نمی شد

این همه بدبختی که گریبانگیر ممالک اسلامی و همینطور شیعه شده بخاطر استعمار و امپریالیسمه  نه بخاطر مکتب تشیع 

ضمن این که اگر این شیعه‌ها از صمیم قلب باورمند باشن به مکتبشون و انجام بدن اصول عقایدشون رو جامعه گل و گلستان خواهد بود 

تشیع میگه راستگو باش امانت‌دار باش ظلم ستیز باش بخاطر اهل بیت از خیلی بدی ها بگذر 

ولی چند درصد مردم ما به این اصول اعتقادی بها میدن خیلی کم این از بدی مکتب نیست از چیز دیگه است 

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

الان کشور خودمون رو ببنید کاملا تحت تسلط شیعه است آیا کشوری اسلامی به نظر می آد ؟ علتش چیه؟ خود حضرت علی گفته حکومتی که در آن فقر دارن سرانش مسلمان نیستن فقر و فحشا از کجا اومده در کشور اسلامی

خودتون هم می گید هیچ کس پس به پایبندی خودتون شک دارید والسلام

عزیزم من اگه بری از گناه بودم که معصوم بودم.

مگه من گفتم چون شیعه‌ام بی‌گناهم؟

عجب!!!!!!!

اتفاقا هرکس الان بیاد ادعا کنه بی‌گناهِ و پاک از هربدی دروغ‌گوی محضه.

مذهب من گفته حجابت کامل باشه اما من حجابم کامل نیست 

مذهب من گفته غیبت نکنید اما من پیش اومده غیبت کردم این‌ مشکل از منه نه مذهبم 

مذهبم گفته اسراف نکنید اما من میکنم این مشکل منه نه مذهبم و هزاران مثال دیگه 

انگار شما معنی کامل امضای من‌رو متوجه ندی😉😉😉😉

شیعه رو خود انگلیسیها در ایران پایه گذاری کردن برای براندازی اسلام 

خانم شیعه یعنی مرید حضرت علی بودن یعنی ایشون رو به عنوان اما اول قبول داشتن چه ربطی به انگلیس داره 

اون اسلام انگلیسیه اتفاقا که مثل بعضی از کاربرا و کامنت‌ها و تاپیک‌های هدفمندشون میخوان بین شیعه و سنی اختلاف بندازن

شیعه رو انگلیسی ها پایه گذاری کردن ؟؟؟! همون زمان پیامبر وقتی علی از جایی میومد با دوستاش پیامبر میگفتن که این علی و شیعه هاش هستن که دارن میان شیعه یعنی همراه    از همون دیرباز به همراهان و یاوران حضرت علی گفتن شیعه انگلیسی کجا بود بسازه  

الان کشور خودمون رو ببنید کاملا تحت تسلط شیعه است آیا کشوری اسلامی به نظر می آد ؟ علتش چیه؟ خود حضرت ...

چیزایی که میگید ایراد تشیع نیست ایراد شیعه است ایراد ادمایی که به عقایدشون پایبند نیستن که اگه بودن این وضع نبود  دوران قرون‌وسطی هم کلیسا خون مردم رو‌میمکید اون ایراد از مسیحیت نبود از کسایی بود که مسیحیت رو پیاده میکردن البته به نفع و سلیقه شخصی خودشون. 

خانم شما اصلا میدونی مذهب شیعه از چه زمانی بوده و چرا؟

شما یه‌چیزی شنیدی ده تا نشنیدی.

اون اسلامی که شما میگی 

اسمش اسلام انگلیسیه که سعی داره مثل بعضی از کاربرای همین سایت و کامنت‌های هدفمند بین اهل شیعه و تسنن اختلاف بندازه، 

آغاز پیدایش این مذهب در عصر خلافت علی (ع) ظهور کرد و خود حضرت پیروان خودشون رو شیعه گفتن .

چیزایی که میگید ایراد تشیع نیست ایراد شیعه است ایراد ادمایی که به عقایدشون پایبند نیستن که اگه بودن ...

احسنت به شما حرف منم همینه دیگه 

و همینطور امضام.

شیعه رو انگلیسی ها پایه گذاری کردن ؟؟؟! همون زمان پیامبر وقتی علی از جایی میومد با دوستاش پیامبر میگ ...

انگلیس کجا بود بسازه😂😂😂😩😂😂😂