2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 2658 بازدید | 302 پست
چرا؟؟؟؟؟؟؟😂😂😂😂😂😂 ‌کی گفته حتما باید پول باشه؟؟؟؟ کی گفته قرار در عوض کاری که ائمه برامون می ...

الحمدلله مریضی خاصی تا حالا نداشتم

اگه هم باشه خالصانه از الله میخوام.

الله اقرب من حبل الورید!

ادعونی استجب لکم!

اذا سالک عبادی عنی انی قریب اجیب دعوة الداعي اذا دعان!!!

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
پس این همه یا علی یا علی گویان در امور روزانه درخواست  نیست؟

. به خاطر ویژگی های خاص امام علی علیه السلام و رشادت ها و شجاعتهاشو( کندن در خیبر معروفترینش)  نخیلی از ما شیعه ها کارهای خودمون رو  متبرک به نامشون میکنیم"یا علی" و منظورمون هم اینه که ای مولا و سرور م ای بنده مخلص خدا دست مارو بگیر و از خدای قادر و رحیم تقاضا کن تا ما را دستگیری کنه و در این کار موفق بشیم 

البته همه‌ی ائمه ی معصومین مثل وقتی که وزنه بردارا میخوان وزنه بزنن میگن یا زهرا  یا  یاحسین 

موضوع سختی نیست جانم این هم همون شفیع شدنه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الحمدلله مریضی خاصی تا حالا نداشتم اگه هم باشه خالصانه از الله میخوام. الله اقرب من حبل الور ...

ان‌شاءالله که هیچ وقت هم مریض نشید جانم 

اما بخاطر سهل انگاری پزشکا تو تشخیص تیروئید من متاسفانه پسرم با تیروئید دنیا اومد که به لطف شفاعت مولامون و سرور عالم امکان حضرت مولی‌الموحدین علی علیه السلام پیش خدا شِفای کامل گرفت.

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
والله اعلی☺ الله ی من والاتر است☺

برمنکرش لعنت

قطعا الله از همه بالاتره

اگر فلسفه خونده بودید قانع کننده بود.چون تنها نظر شیعه نیست.بلکه نظر فخر رازی مه اشعری هم هست همینه. ...

عزیزم لذت بردم از خوندن نظراتتون  اگر ایشون یه اهل سنت بود میشد بحث کرد  ولی ایشون شیعه بوده که به اهل سنت تغییر مذهب داده فک نمیکنم اینقدری مطالعه داشتن که بخوان حرفای شما رو قبول کنن

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
. به خاطر ویژگی های خاص امام علی علیه السلام و رشادت ها و شجاعتهاشو( کندن در خیبر معروفترینش)   ...

دوستمون بانوی بی نشان از خود اهل سنت منبع اوردن مبنی بر اینکه توسل تو‌منابع اون ها هم هست ایشون بازهم قبول نمیکنه کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد کسی که خود روبه خواب زده نه نمیشه حالا هرچقدر دلیل و‌منطقی بیارید

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
عزیزم شماها هیچ تقصیری ندارین.سالها تو گوشمون کردن ک امام زاده ها حاجت براورده میکنن.تا قلکهاشون(ضری ...

دوست ما از منابع اهل سنت مدرک اورد  که خود عایشه هم بعد از رحلت پیامبر به ایشون توسل جسته و ی سری مدارک دیگه شما متقاعد نمی‌شید  خودتون‌مدر ک خودتون رو نمیپذیرید و اصلا در این مورد هیچی نگفتید  فقط دلایل واهی میارید و بعد میخواید بقیه متقاعد شن

دوستان یک سوال جایی از قرآن داریم که نوشته باشه نماز شرط ایمان باشه و نماز نخونه کافر باشه؟ من تا او ...

بله اوایل سوره بقره نشونه های کسی که ایمان آورده رو‌میگه   

میگه که کسانی که ایمان اوردن کسانی هستن که غیب رو باور دارن نماز به پای میدارن و زکات میدن و ...

دوستمون بانوی بی نشان از خود اهل سنت منبع اوردن مبنی بر اینکه توسل تو‌منابع اون ها هم هست ایشون بازه ...

ببین این دوستمون حتی حاضر نمیشه بره منابع رو مطالعه کنه میگه شهدا مرده‌ان این در حالیکه من آیه‌ی صریح قرآن رو درباب زنده بودن شهدا براشون گذاشتم 

بعد میگن من منکر قرآن نیستم

عجیب نیست؟؟؟؟  

ببین این دوستمون حتی حاضر نمیشه بره منابع رو مطالعه کنه میگه شهدا مرده‌ان این در حالیکه من آیه‌ی صری ...

بله خیلی عجیبه  

من ی دوست بی اعتقاد داشتم باهاش که بحث میکردیم هرحال رو فکر میکرد منطقیه میگفت خب این منطقی به نظر میاد میپذیرم جاهایی رو هم که منطقی نمی‌دید می‌گفت نمیتونم بپذیرم بحث باهاش فوق العاده جذاب بود ولی اینکه ی نفر مدام همه حرفا رو رد کنه بگه نه نه نه خب معلومه دنبال بحث سالم نیست 

شما هرآنچه شرط بلاغ بود گفتید دیگه ایشون خواه پند گیرد خواه ملال

آره اونو دیدم اینکه شرط قرار بده یعنی اگه انجام نده کافر باشه

من ندیدم عزیزم شاید هست اطلاع ندارم