2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 2658 بازدید | 302 پست
من هییییچ آیه ای رو نقص نمیکنم!!!! اما میگم نمیتونن از غیب چیزی به ما بدن!

فکر نمیکنید فقط یک قسمت از حرفای مارو گرفتید و بقیه رو رها کردید؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
فکر نمیکنید فقط یک قسمت از حرفای مارو گرفتید و بقیه رو رها کردید؟

حالا کدوم رو رها کردم؟

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

در زمان حیات بله معجزات داشتن!

پس صالح و پاک بودن و البته معصوم.

حالا چی بهتر از اینکه وقتی من درخواستی از خداوند دارم با شفیع قرار دادن همچین انسان پاکی میان‌بر بزنمو زودتر به خواستم برسم؟😊

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
حالا کدوم رو رها کردم؟

رابطه طولی و شفیع و ......

یکمی با دقتتر بخونید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من هییییچ آیه ای رو نقص نمیکنم!!!! اما میگم نمیتونن از غیب چیزی به ما بدن!

قرار نیست چیزی به ما بدن 

قرار واسطه بین من بنده‌ی گناهکار و ذات اقدس الهی قرار بگیرن 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
پس صالح و پاک بودن و البته معصوم. حالا چی بهتر از اینکه وقتی من درخواستی از خداوند دارم با شفیع ...

عزیزم شماها هیچ تقصیری ندارین.سالها تو گوشمون کردن ک امام زاده ها حاجت براورده میکنن.تا قلکهاشون(ضریح) پر بشه!!!منم با گذاشتن چندتا پست نمیتونم متقاعد کنم کسی رو!

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.

خانوما من کار دارم.هنوز تحقیقم نصفه است و فردا صبح باید ارائه بدم.

جمع خوبی بود دوستان.یا علی.

رابطه طولی و شفیع و ...... یکمی با دقتتر بخونید.

خوندم عزیزم قانع کننده نیست!

خانوما من کار دارم.هنوز تحقیقم نصفه است و فردا صبح باید ارائه بدم. جمع خوبی بود دوستان.یا علی.

بله خوشحال شدم از هم صحبتی تون

یا الله

وسبح بحمد ربک حین تقوم☺

خوندم عزیزم قانع کننده نیست!

اگر فلسفه خونده بودید قانع کننده بود.چون تنها نظر شیعه نیست.بلکه نظر فخر رازی مه اشعری هم هست همینه.پس میبینید که خود اهل سنت جواب قانع کننده ای ندارند.چه متکلمشون و چه فیلسوف و چه راوی حدیث،چه خلفای سلف همه توسل رو قبول دارند اما به نظرم فقط برای مقابله با تشیع این راه رو پیش گرفتند که البته میشه گفت بیشتر از زمان ابن تیمیه صورت گرفته که موسس وهابیت است.

حیفه که اهل سنت رو با وهابیت در یک راستا دانست.

قرار نیست چیزی به ما بدن  قرار واسطه بین من بنده‌ی گناهکار و ذات اقدس الهی قرار بگیرن

پس این همه یا علی یا علی گویان در امور روزانه درخواست  نیست؟

عزیزم شماها هیچ تقصیری ندارین.سالها تو گوشمون کردن ک امام زاده ها حاجت براورده میکنن.تا قلکهاشون(ضری ...

چرا؟؟؟؟؟؟؟😂😂😂😂😂😂

‌کی گفته حتما باید پول باشه؟؟؟؟

کی گفته قرار در عوض کاری که ائمه برامون می کنن ما بهشون پول بدیم 

من از حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام خواستم تا پیش خدا شفیع بشه پسرم که کم‌کاری تیروئید داشت اونم مادر زادی رفع بشه 

و البته انقدر این آقای مظلوم بزرگوار هستن که اینکارو در حقم کردن و پسرم الحمدالله به لطف شفاعت ایشون پیش خدا خوب شد 

تمام مدارک پزشکی پسرم موجوده خواستی خصوصی برات شات میزارم

اما تنها کاری که من کردم تشکر از حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام بود و خوندن نماز شکر برای خدا😍😍😍😍😊😊😊😊

البته انتظار هم ندارم شما الان حرفای مارو قبول کنید چون نرود میخ آهنین در سنگ

و در آخر توجهتون رو جلب میکنم به امضام 

یاعلی😍😍😍😍

اگر فلسفه خونده بودید قانع کننده بود.چون تنها نظر شیعه نیست.بلکه نظر فخر رازی مه اشعری هم هست همینه. ...

بازم میگم توسل به زنده ها بلا مانع هستش!

میدونم ک به جایی نمیرسه این مبحث.

شب خوش😔

و در آخر توجهتون رو جلب میکنم به امضام  یاعلی😍😍😍😍

والله اعلی☺

الله ی من والاتر است☺