2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 2645 بازدید | 302 پست
میشه واضحتر بگی؟

توسل به هر کسی درست نیست.جز توسل به پیامبران و معصومین و اولیاءالله.شهدا مصداق اولیا الله اند.میتونید تاپیک یکی به آخر من رو در این باب بخونید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اگرااینطور بود پس پیامبر هم نمی‌بایست بعد از ترک مکه  ، با مکیان وارد جنگ میشد می‌گفت خب من چیز ...

مکه، مشرکان قریش بودن،من اشاره به مسلمان بودن حاکم کرده بودم.!

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در خواست من دون الله شرکه عزیزم حالا چه کاریه،چه اسراریه، وقتی الله یی به این با عظمتی هست از مرده ...

ما شهدا رو مرده حساب نمیکینم.بله خواستن از مرده امر بیهوده ایه.و منافات با عقل سلیم داره.ضمنا توسل که در خود قرآن هم اشاره شده.در عدم تحریف قران هم که شکی نیست.

توسل یعنی شفیع قرار بدیم.نه شریک بزاریم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
توسل به هر کسی درست نیست.جز توسل به پیامبران و معصومین و اولیاءالله.شهدا مصداق اولیا الله اند.میتونی ...

ببخشید اینو میگم،اما کاش بجای خوندن دست نوشته های آخوندا قرآن میخوندی ک چقدر در مورد شرک گفته!

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
مکه، مشرکان قریش بودن،من اشاره به مسلمان بودن حاکم کرده بودم.!

بحث سر  بی تفاوت بودنه 

ضمن اینکه این حرف به نظر من شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت اجتماعی هست و لاغیر 

حاکم مسلمانه که باشه دلیل نمیشه ظلم و جورش رو تحمل کرد دید و چیزی نگفت کدوم قاموس مبتنی بر ازادی خواهی چنین چیزی رو قبول می‌کنه این بیشتر مثل یه حکم من دراوردی خود دستگاه ظلم و جور هست برای تأیید خودش

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
در خواست من دون الله شرکه عزیزم حالا چه کاریه،چه اسراریه، وقتی الله یی به این با عظمتی هست از مرده ...

عزیزم من بار دیگه مثالم رو میگم شما میری بانک وام بگیری دوتا ضامن هم با خودت میبری دیگه

ما ائمه رو ضامن و شفیع قرار میدیم😊

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
ما شهدا رو مرده حساب نمیکینم.بله خواستن از مرده امر بیهوده ایه.و منافات با عقل سلیم داره.ضمنا توسل ک ...

ودر خواست از شهیدان و مرده گان امری بیهوده تر!

ببخشید اینو میگم،اما کاش بجای خوندن دست نوشته های آخوندا قرآن میخوندی ک چقدر در مورد شرک گفته!

من قرآن رو ملاک قرار دادم که علاوه بر نهی از شرک توصیه به توسل هم کرده.تمام حرف هامم کلامی و فلسفی بود که نوشته نویسندگان قرن یک تا یازده هجری بود نه روحانیت معاصر.فکر نکنم اون موقع آخوندی بوده باشد.رابطه طولی که فخر رازی میگه و ملاصدرا و ابن سینا.اشاعره و کتب اهل سنت و روایات سلف و صحابه که اون هم از قرن یکم تا قرن سیزده.

شما قشنگ دارید قرآن رو نقض میکنید.قرآن میگه شهدا احیا ئند و شما ادعای بالاتری دارید.اون دیگه به من ربطی نداره شمائید و خدای خودتون.

عزیزم من بار دیگه مثالم رو میگم شما میری بانک وام بگیری دوتا ضامن هم با خودت میبری دیگه ما ائمه ...

خخخخخخ 

من به صالح بودن ائمه و انبیا شکی ندارم.اما میگم قادر به براوردن هیچ حاجتی نیستن!

وَلاَتَقُولُوا لِمَن يُقْتَلُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَ َتُ بَلْ أَحْيَآءٌ وَ لَـَكِن لآتَشْعُرُون و به آنها كه در راه خدا كشته ميشوند، مرده نگوييد! بلكه آنان زندهاند ولي شما نميفهميد. 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
خخخخخخ  من به صالح بودن ائمه و انبیا شکی ندارم.اما میگم قادر به براوردن هیچ حاجتی نیستن!

عزیزم شما معجزات پیامبر رو منکر میشی؟

شما قشنگ دارید قرآن رو نقض میکنید.قرآن میگه شهدا احیا ئند و شما ادعای بالاتری دارید.اون دیگه به من ر ...

من هییییچ آیه ای رو نقص نمیکنم!!!!

اما میگم نمیتونن از غیب چیزی به ما بدن!

خخخخخخ  من به صالح بودن ائمه و انبیا شکی ندارم.اما میگم قادر به براوردن هیچ حاجتی نیستن!

حرف مضحکیه اگر کسی بگه پیامبر چیزی میده.جز شرک هم نیست.. ما رمیت اذ رمیت ولکن الله رمی.توسل هم به معنای اینکه این حضرات کاری انجام بدهند نیست.به معنای وسیله و شفیع هست.

عزیزم شما معجزات پیامبر رو منکر میشی؟

در زمان حیات بله معجزات داشتن!