2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 2645 بازدید | 302 پست
توسل به انسان زنده هیچ مشکلی نداره.مگه این نیست ک در زمان بیماری پیش دکتر میریم؟دکتر مرده میتونه درد ...

انسان زنده یه بحثه.سبکی ذیل همین کتب اشاره میکنه که منظور از توسل حتی بعد ار زحلت هم درسته.نمونه اش دستوری که عثمان میده و میگه از پیامبر آموختم.و این دستور در زمان خلافتش بوده.پس توسل بعد از مرگ هم ثابت میشه.

ضمن اینکه قرآن میگه شهدا عند ربهم یرزقون هستند.ولا تقولوا اموات بل احیا عند ربهم یرزقون

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
توسل به انسان زنده هیچ مشکلی نداره.مگه این نیست ک در زمان بیماری پیش دکتر میریم؟دکتر مرده میتونه درد ...

توسل عایشه هم به پیغمبر بعد از رحلت حضرت بوده.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یعنی اینا مجازات نداره؟

معلومه که مجازات داره بحث ما این بود که شما میگی وهابیون رو تو‌قبر خودشون میزارن من میگن در مورد ادمای ظالم که دارن بی گناه ها رو میکشن نمیشه اینو‌گفت چون کاملا معلومه کارشون خداپسندانه نیست  بله اونا رو هم تو قبر خودشون میزارن ولی دلیل نمیشه انکار کنیم ظلمشون رو ویا بی تفاوت باشیم به همیچین مسأله ای 

مبارزه با ظلم ارمان هر انسان ازادی خواهی هست

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
انسان زنده یه بحثه.سبکی ذیل همین کتب اشاره میکنه که منظور از توسل حتی بعد ار زحلت هم درسته.نمونه اش ...

عند ربهم!!!

پس پیش ما نیستن!

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
معلومه که مجازات داره بحث ما این بود که شما میگی وهابیون رو تو‌قبر خودشون میزارن من میگن در مورد ادم ...

من انکار نکردم 

اگه بخام نظری داشته باشم کاری ازمن بر نمیاد!

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
 اونا هم اهل سنت هستن.ومن هیچ نظری در موردشون ندارم.هر کی تو رو تو قبر خودش میخوابونن!

ما دشمنی با اهل سنت نداریم.

اهل سنت معتقد به خلفای راشدین هستن ما معتقد به ائمه طبق سقفیه طبق واقعه‌ی غدیر.

بحث درباره‌ی چرایی منکر شدن واقعه‌ی غدیر از زمان وفات رسول گرامی اسلام بوده تا زمان حال 

هر دو مذهب شیعه و سنی هم ادله‌ی خودشون رو دارن.

و اینکه من طبق امر حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام  که زمانی که عثمان (که خود اهل تسنن از این خلیفه به عنوان خلیفه‌ی مظلوم یاد میکنن) وقتی زخمی شد به امام حسن مجتبی علیه السلام امر کرد از خلیفه مراقبت کنه تا کسی آزاری به عثمان نرسونه یاد گرفتم، جز قبول تقدیر راهی نداری.

همونطور که حضرت علی این موضوع رو قبول کردن ما هم قبول می کنیم اما ولایت حضرت علی علیه‌السلام  از عرش اعلی رسید و ماهم مطیع امرخداوندیم و ایشون رو به عنوان اولین امام و اولین مظلوم عالم قبول داریم.

و باز هم تاکید می کنم دشمنی با اهل تسنن نداریم 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
من انکار نکردم  اگه بخام نظری داشته باشم کاری ازمن بر نمیاد!

بر اساس حرف شما پس همون که خودتون گفتید اول در برابر حاکم مسلمان ظالم سکوت میکنید 

چنین خط مشی می‌دونی به چی منجر میشه به میدان دادن به ظلم ، منزوی کردن ازادی خواهان ، سرکوب ظلم ستیزی.

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
 عند ربهم!!! پس پیش ما نیستن!

ملاک و منظور از نظر مفسران احیا و اموات هست.

توسل عایشه هم به پیغمبر بعد از رحلت حضرت بوده.

چه کسی اینو نقل کرده ؟

بر اساس حرف شما پس همون که خودتون گفتید اول در برابر حاکم مسلمان ظالم سکوت میکنید  چنین خط مشی ...

عزیزم آخرتی انگار وجود داره ک ظالمان باید جواب پس بدن!

نگران نباش!

چه کسی اینو نقل کرده ؟

من یکبار سند ها رو براتون گذاشتم.سنن ابن ماجه،سنن الدارمی میتونید ببینید.تو یکی از این دوتا باید باشه.

ما که به درستی توسل شکی نداریم.شما میگید اشکال داره که کتب خودتون این حرف رو رد میکنه.

ملاک و منظور از نظر مفسران احیا و اموات هست.

میشه واضحتر بگی؟

باید بگم که توسلی که ما بهش یقین داریم در طول فاعلیت خداونده نه در عرض خدا.مسلما اگر در عرض خدا باشه شرک حساب میشه.اشتباه اهل سنت هم همیینجاست که فکر میکنه ما این توسل رو در عرض خداوند گرفتیم.

عزیزم آخرتی انگار وجود داره ک ظالمان باید جواب پس بدن! نگران نباش!

اگرااینطور بود پس پیامبر هم نمی‌بایست بعد از ترک مکه  ، با مکیان وارد جنگ میشد می‌گفت خب من چیزی که لازم بود رو گفتم حالا هم میرم مدینه زندگی میکنم اونا هم اخرت روخودشون باید جواب بدن 

نه عزیزم این نیست 

اسلامی که من میشناسم در برابر مسائل اجتماعی بی تفاوت و مسئولیت گریز نیست 

برعکس فعاله و ظلم ستیز

من یکبار سند ها رو براتون گذاشتم.سنن ابن ماجه،سنن الدارمی میتونید ببینید.تو یکی از این دوتا باید باش ...

در خواست من دون الله شرکه عزیزم

حالا چه کاریه،چه اسراریه، وقتی الله یی به این با عظمتی هست از مرده ها طلب کنیم؟؟