2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 2645 بازدید | 302 پست
میشه یکیشون رو ارائه بدی؟کدوم عالم؟ مرسی

فقط نام میبرم شما خودتون مطالعه کنید.

یک کتاب المعجم الکبیر که درباب توسل روایت داره.و سندش رو صحیح ذکر کرده.یعنی هیچ خدشه ای بهش وارد نیست.

توسل عایشه که تو کتاب سنن الدارمی اومده

تو سنن ابن ماجه هم روایاتی ذکر شده.

روایت عمر بن خطاب هم هست که منبعش یادم نیست.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
مثل کدوم؟

دوران دانشجویی  تحقیق در مورد ادیان رو شروع کردم ب دلایلی نصفه نیمه رها کردم   ولی تاجایی که یادم میاد خیلی از شبهاتی که وارد کرده بودن بامنلبع خودشون رد میشد نمونه زیاد خوندم الان در گذر زمان فراموش کردم  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معارف میخونی؟

یه چیزی شبیه همینا.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
فقط نام میبرم شما خودتون مطالعه کنید. یک کتاب المعجم الکبیر که درباب توسل روایت داره.و سندش رو صحیح ...

نمیشه به خود روایت اشاره کنی؟

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
وهابیون کیان؟

وهابیون عربستان که قائل بر تجسیم خداوند هستن  فتواهای عجیب میدن ظالمن و فقط بلدن بی گناه ها رو بخاطر عقایدشون بکشن

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
یه چیزی شبیه همینا.

تدریس معارف بیشتر سفسطه است تا درس اسلام!

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
نمیشه به خود روایت اشاره کنی؟

تمامش رو بنویسم یعنی؟مورد اول که کسی میره پیش عثمان و عثمان میگه دو رکعت نماز بخون و یه دعا و میگه از رسول خدا آموختم.

مورد دوم توسل عایشه به پیغمبر بوده.نمونه دیگه توسل عمر به حضرت علی.

توسلی که به عباس برداشته میشه.و............

سند دادم که خودتون مطالعه کنید.

تمامش رو بنویسم یعنی؟مورد اول که کسی میره پیش عثمان و عثمان میگه دو رکعت نماز بخون و یه دعا و میگه ا ...

👏👏👏👏👏

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
تدریس معارف بیشتر سفسطه است تا درس اسلام!

عجب!!!!!!!!

نه وقتی که در کنارش منطق و فلسفه میخونی و به راحتی سفسطه رو تشخیص میدی.

وهابیون عربستان که قائل بر تجسیم خداوند هستن  فتواهای عجیب میدن ظالمن و فقط بلدن بی گناه ها رو ...

اونا هم اهل سنت هستن.ومن هیچ نظری در موردشون ندارم.هر کی تو رو تو قبر خودش میخوابونن!

اونا هم اهل سنت هستن.ومن هیچ نظری در موردشون ندارم.هر کی تو رو تو قبر خودش میخوابونن!

جالب که حتی ابن تیمیه هم به توسل اشاره میکنه و جایی دیگه رد میکنه.مثل مهدویت که جایی اثبات میکنه و جایی منکر میشه.

هر کی رو تو قبر خودش میخوابونن مربوط به اعمال شخصی هست نه مربوط به کشتار کودکان وادمای بی گناه صرفا بخاطر تضاد اعتقادی

تمامش رو بنویسم یعنی؟مورد اول که کسی میره پیش عثمان و عثمان میگه دو رکعت نماز بخون و یه دعا و میگه ا ...

توسل به انسان زنده هیچ مشکلی نداره.مگه این نیست ک در زمان بیماری پیش دکتر میریم؟دکتر مرده میتونه دردی رو دوا کنه؟

هر کی رو تو قبر خودش میخوابونن مربوط به اعمال شخصی هست نه مربوط به کشتار کودکان وادمای بی گناه صرفا ...

یعنی اینا مجازات نداره؟

یعنی اینا مجازات نداره؟

چی مجازات نداره دقیقا ؟؟؟