2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 2645 بازدید | 302 پست
امت رسول خدا رو به جایی کشوندن که تو مسجد هم نماز نخونن و کمر به قتل هم ببندن در حالی که هر دو نماز ...

شما اهل تسنن هستین؟

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله

ا خب زودتر میگفتید با خودتون بحث میکردیم.حالا اگر کتابی درباره اشاعره سراغ دارید به من معرفی کنید ممنون میشم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
میگم که اهل سنت که در کلام بیشتر جبریه هستند راه هر گونه تفکری رو بستند.

در کتای صحیح البخاری اگر اشتباه نکنم بیش از دههزار حدیث جمع آوری شده اما از این دههزار حدیث یک حدیث از حضرت زهرای مرضیه سلام‌الله علیها وجود داره.

چرا؟؟؟؟؟؟

آیا حضرت زهرا همین یک حدیث رو دارن؟؟؟؟؟

یا چرا از هیچ کدوم ائمه اسمی برده نشده؟

مگر نت اینکه کسی که حدیث جمع آوری میکنه باید صادق به روایات و احادیث باشه؟؟؟؟؟

نمیشه بحثو باز کرد

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
ا خب زودتر میگفتید با خودتون بحث میکردیم.حالا اگر کتابی درباره اشاعره سراغ دارید به من معرفی کنید مم ...

نه متاسفانه سوادم زیاد نیست

کجا باید برم که تو هر ثانیم تو رو اونجا نبینم؟؟؟
بله عربیم خوبه.اما منظورم این گروهیه که جدیدا هم نه چند مدتیه به خصوص درباره ظهور حضرت راه افتاده و ...

شماها ک هنوز انلانیین؟؟؟

نه اونو من نمیدونم

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
اعتقاد وهابیون اینه که توسل ما مصداق شرکه

وهابیون، منظورت اهل تسنن؟

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
شماها ک هنوز انلانیین؟؟؟ نه اونو من نمیدونم

جای شما خالی بود.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
با سند قوی از اهل سنت میتونم اثبات کنم که توسل شرک نیست.و خود بزرگان اهل سنت هم توسل داشتند.

میشه یکیشون رو ارائه بدی؟کدوم عالم؟

مرسی

وهابیون، منظورت اهل تسنن؟

خیر 

وهابیون منظورم بود

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
جای شما خالی بود.

نمیخواستم استارتر دلگیر شه🙂

دقیقا خیلی از شبهاتی که به تشیع وارد میکنن با استناد به منابع خود اهل سنت ، رفع میشن

مثل کدوم؟

درباره رابطه طولی فاعلیت خدا و انسان مطالعه داشتید؟

معارف میخونی؟

خیر  وهابیون منظورم بود

وهابیون کیان؟