2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 2645 بازدید | 302 پست
شرک؟؟؟!!! خدایا😲😲😲😲😲😲

اعتقاد وهابیون اینه که توسل ما مصداق شرکه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
توسل شفاعت نذر زیارت و .... اینا مباحثی است که الان ۱۳ قرنه که دربارش بحث میشه هر کدوم از طرفای بحثم ...

با سند قوی از اهل سنت میتونم اثبات کنم که توسل شرک نیست.و خود بزرگان اهل سنت هم توسل داشتند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
با سند قوی از اهل سنت میتونم اثبات کنم که توسل شرک نیست.و خود بزرگان اهل سنت هم توسل داشتند.

دقیقا خیلی از شبهاتی که به تشیع وارد میکنن با استناد به منابع خود اهل سنت ، رفع میشن

خب....

به نظرم  اینجور موضوعات انتها نداره و نمیشه نتیجه گرفت چون هرکس کوتاه بیاد یعنی راه رو اشتباه رفته  متاسفانه بین مسلمانان جوری تفرقه انداختن که مسلمان مسلمانی رو به کفر و شرک متهم میکنه در حالی که او به زبان شهادتین داره و به روز جزا ایمان 

کجا باید برم که تو هر ثانیم تو رو اونجا نبینم؟؟؟
دقیقا خیلی از شبهاتی که به تشیع وارد میکنن با استناد به منابع خود اهل سنت ، رفع میشن

و از منابع خود اهل سنت نه اون چیزی که شیعیان تو کتبشون نوشتند.حتی در بحث شهادت حضرت زهرا،ولایت حضرت علی،و.........

همه در کتب مورد وثوق خود اهل سنت ذکر شده.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
به نظرم  اینجور موضوعات انتها نداره و نمیشه نتیجه گرفت چون هرکس کوتاه بیاد یعنی راه رو اشتباه ر ...

به خاطر همینه که میگن رسالت پیامبر توهمون سقیفه شکست خورد 😢😢😢😢😢😢

به نظرم  اینجور موضوعات انتها نداره و نمیشه نتیجه گرفت چون هرکس کوتاه بیاد یعنی راه رو اشتباه ر ...

چرا انتها داره اگر کمی تفکر و تعقل بشه.متاسفانه یکی از مشکلات نظریه جبریه همینه که راه اندیشه رو میبنده.

امت رسول خدا رو به جایی کشوندن که تو مسجد هم نماز نخونن و کمر به قتل هم ببندن در حالی که هر دو نماز گزارند و معتقد به توحید و نبوت و معاد

کجا باید برم که تو هر ثانیم تو رو اونجا نبینم؟؟؟
اعتقاد وهابیون اینه که توسل ما مصداق شرکه

انقدر نمی فهمن که وقتی میری وام بگیری هم دوتا ضامن با خودت میبری

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
انقدر نمی فهمن که وقتی میری وام بگیری هم دوتا ضامن با خودت میبری

چه مثال جالبی 

😍😍😍😍 افرین

و از منابع خود اهل سنت نه اون چیزی که شیعیان تو کتبشون نوشتند.حتی در بحث شهادت حضرت زهرا،ولایت حضرت ...

در کتب اهل سنت 

صحیح المسلم و صحیح البخاری که مهمترینشون هست 

حقایقی وجود داره که اگر کمی تنها کمی روش عمیق بشن به جایی میرسن که ....

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بحث خوبی بود دوستان.اگر کاربر ساره نمیرفتند میتونستیم به مباحث گسترده تری بپردازیم.

من که واقعا لذت بردم.سرمم درد میکنه برای چنین مباحثی.

دیدید بدون دعوا هم میشه تبادل اطلاعات کرد؟

چه مثال جالبی  😍😍😍😍 افرین

والله بخدا

ائمه حکم ضامن رو دارن ما اونهارو که پاک و معصوم هستن شفیع قرار میدیم نه اینکه از اونها در‌خواست داشته باشیم

در کتب اهل سنت  صحیح المسلم و صحیح البخاری که مهمترینشون هست  حقایقی وجود داره که اگر کم ...

میگم که اهل سنت که در کلام بیشتر جبریه هستند راه هر گونه تفکری رو بستند.