2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 2645 بازدید | 302 پست
درباره احمد الحسن چیزی نشنیدید؟حسن البصری؟

بن يسار  (21هـ/642م - 110هـ/728م) إمام وعالم من علماء أهل السنة والجماعة يكنى بـأبي سعيد ولد قبل سنتين من نهاية خلافة عمر بن الخطاب في المدينة عام واحد وعشرين من الهجرة، كانت أم تابعة لخدمة أم سلمة، فترسلها في حاجاتها فيبكي  وهو طفل فترضعه أم سلمة لتسكته وبذلك رضع من أم سلمة، وتربى في بيت النبوة.

عربيت خوبه؟

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
آخ آخ دید داره بحث عوض میشه حالا هی بگید استارتر نترس

اجازه بدید.خیلی خوب و بدون هیچ درگیری داریم تبادل اطلاعات میکنیم.من دارم لذت میبرم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم مثل شما زیاد پیش میومد که هی میخوندم و ول میکردم ی مسافرت رفتم تحت تاثیر قرار گرفتم ی مدت بعد از اون خیلی زندگیم سخت شد احساس تنهایی شدید داشتم حتی خانوادم خیلی حمایت میکردن اما بازم نمیشد ک نمیشد اونجا بود که فهمیم همه ی دنیا از آنِ خداست  از هردستی بالاتره از پولدارترین ها از مهربون ترین ها از روئسا و...یعنی اینکه "تا خوده خدا نخواد برگی از درختی نمیفته"چ خوبه ک ماهم اندکی از این وجود بزرگ هستیم و بااین همه عظمتش بهمون گوش میده این خیلی برام افتخار بود

خواستم باهاش حرف بزنم گفتن قرآن بخون دیدم قرآن خوندن برام کافی نیست میخام بپرستمش تا دستمو بگیره و نگام کنه همونی که به گناهکارهام نگاه میکنه

الان دو ماهه میخونم😢❤

👑صبر داشته باش ...♡♡♡
آخ آخ دید داره بحث عوض میشه حالا هی بگید استارتر نترس

خب پس من خداحافظی میکنم

مرسی بابت تاپیکتون🙂

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
خواهش میکنم.درباره آثار نماز و عذاب ترک نماز یه تاملی بکنید.تنها حکم و عملی که اسلام بهش خیلی تاکید ...

با تمام احترامی که براتون قائلم و همیشه بخاطر کامنت‌هاتون تحسینتون کردم باید بگم 

روزه از نماز مهمتره روزه در وقت بیماری شدید دوران پریودی برای خانم‌ها و... قضا داره اما نماز نداره و 

پیامبر فرمودن که روزه از نماز مهمتره😊

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
بن يسار   (21هـ/642م - 110هـ/728م) إمام وعالم من علماء أهل السنة والجماعة يكنى بـأب ...

بله عربیم خوبه.اما منظورم این گروهیه که جدیدا هم نه چند مدتیه به خصوص درباره ظهور حضرت راه افتاده و تو خوزستان فراگیر شده.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من قصد اغتشاش ندارم با اينكه شناسايي نميشم بخاطر شرك اهل تشيع(ببخشيداااا)

متاسفانه اطلاعتتوون در زمان شیعه بودن کم بوده به همین خاطر  جدا شدید از تشیع وگرنه نشسته منق فوق العاده قوی داره پروفسور کربن گواهی بر این مدعا ست  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
متاسفانه اطلاعتتوون در زمان شیعه بودن کم بوده به همین خاطر  جدا شدید از تشیع وگرنه نشسته منق فو ...

اصلاح میکنم وگرنه تشیع منطق بسیار قوی داره

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
من قصد اغتشاش ندارم با اينكه شناسايي نميشم بخاطر شرك اهل تشيع(ببخشيداااا)

شرک؟؟؟!!!

خدایا😲😲😲😲😲😲

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
با تمام احترامی که براتون قائلم و همیشه بخاطر کامنت‌هاتون تحسینتون کردم باید بگم  روزه از نماز ...

لطف میکنید با سند برام بگید.چون ما فقط درباره نماز داریم الصلوه عمود الدین نه روزه.و روایت داریم که اگر از کسی نمازش قبول بشه مابقی اعمال هم مقبوله.اگر حدیث رو پیدا کردید حتما بهم بگید.دوست دارم بخونم.

منم وارد بحث بشم؟

بفرمایید فقط جلوی ما رو نگیرید.

توسل شفاعت نذر زیارت و .... اینا مباحثی است که الان ۱۳ قرنه که دربارش بحث میشه هر کدوم از طرفای بحثم ...

خب....

واقعا این جمله‌ی فریبرز‌عرب نیارو در نقش مختار باید با آب‌طلا نوشت:

و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به‌ظاهر متدین....