فقط نظر اهل سنت رو مطالعه کردید یا نه؟هر دو مذهب رو؟
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خب شیعه شناسنامه ای با اونی که میره مطالعه میکنه زمین تا آسمان فرق داره.اگر با مطالعه دقیق درباره هر دو مذهب حتی بالاتر درباره ادیان مختلف تحقیق بشه و یکی انتخاب بشه بسیار باارزشه.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ببخشید نمیخوام عقیدمو تحمیل کنم اما در زمان تشیع علنی به الله شرک میورزیدیم اعم از درخواستها و نذر ...
ابدا شرک نیست شرک فک میکنم به اینه که به خدا جسمانیت بدیم
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
من قصد اغتشاش ندارم با اينكه شناسايي نميشم بخاطر شرك اهل تشيع(ببخشيداااا)
درباره رابطه طولی فاعلیت خدا و انسان مطالعه داشتید؟