2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 2645 بازدید | 302 پست
نه هرگز.من یه تحقیق باید ارائه بدم درباره نظر اشاعره در باب جبر.اون هم در مقام بیان نظرات نه رد و نه ...

خواهش میکنم عزیزم

در مورد توحید بیشتر مطالعه کن امیدوارم جرقه ای باشه واستون

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
خواهش میکنم اگه به عقاید هم احترام بزاریم فک نکنم ناراحتی پیش بیاد شما ببخشید ک تو تاپیکتون بحث با ...

استفاده کردم

من خودم کارشناسی ارشد تاریخ اسلام میخونم البته ترم اول

کجا باید برم که تو هر ثانیم تو رو اونجا نبینم؟؟؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

استارتر باز هم معذرت میخوام.ساره خانم از شما هم متشکرم.

مرسی لطف داری

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
خواهش میکنم عزیزم در مورد توحید بیشتر مطالعه کن امیدوارم جرقه ای باشه واستون

میشه بپپرسم تحصیلاتتون چیه؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
استفاده کردم من خودم کارشناسی ارشد تاریخ اسلام میخونم البته ترم اول

از شما هم میخواهم در باب توحید در کتب اهل تسنن طالعه ای داشته باشی☺

میشه بپپرسم تحصیلاتتون چیه؟

من تحصیلات بدون مدرک دارم متاسفانه یا خوشبختانه😐

حالا تکلیف من که وسواس اینو دارم که تو دستشویی حتما باید پاهامو آب بکشم ، چیه ؟؟؟ خواهشا نگید بی اعت ...

علت اینکه پاهاتو تو دسشویی آب میکشی چیه فکر میکنی نجس شدن؟! اگه اینطوریه کفش یا دمپایی جلوبسته بپوش و قبل از اینکه بری دسشویی چند قطره آب بپاش رو پاهات  که بعدا اگه شک کردی که پات نجس شده یا نه به خودت تلقین کنی که همون آبه برا نجاست هم تا یقین حاصل نکنی اعتنا نکن یه مدت اینطوری تمرین کنی دیگه پاهات نمیشوری وسواست تموم میشه

خواهش میکنم تایپیک چه قابلی داره شما تلگرامم بخوای نا قابله😂😂😂

😅

من تحصیلات بدون مدرک دارم متاسفانه یا خوشبختانه😐

مهم علم آموزیه چه با مدرک و چه بی مدرک.فکر میکنم مطالعه و اطلاعات دقیقی درباره توحید و عقاید اهل سنت داشته باشید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
از شما هم میخواهم در باب توحید در کتب اهل تسنن طالعه ای داشته باشی☺

حتما  بنده علاقه بسیار زیادی به آشنایی با فرق مختلف جهان اسلام دارم    بهترین راه و فرقه و مذهب هم         اهدنا الصراط المستقیم است آمین

کجا باید برم که تو هر ثانیم تو رو اونجا نبینم؟؟؟
مهم علم آموزیه چه با مدرک و چه بی مدرک.فکر میکنم مطالعه و اطلاعات دقیقی درباره توحید و عقاید اهل سنت ...

من و خانوادم شیعه ی سنی شده هستیم

چه جالب....

چرا به این نتیجه رسیدید؟

چه جالب....

بله🙂