2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 2645 بازدید | 302 پست
دوستان وارد مباحثی که احتیاج به معلومات بالای دینی و حوزوی داره نشید چون ممکنه سوتفاهم پیش بیاد البت ...

ببخشید وسط تاپیک شما هم پیش اومد ولی یه سوال مهم داشتم.چون فردا باید جوابش رو بدم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مسلمه ک کتب اهل تسنن،البته نه هر کتابی...

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
اگه حاکم مسلمان، اما ظالم است در برابر ظلم سکوت میکنیم واگر عکس ان باشه نه

در برابر ظلم سکوت میکنید ؟؟

و اگر حاکم ظالم ،مسلمان نباشه سکوت نمیکنید 

درست متوجه شدم ؟؟؟

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
خواهش فقط میترسم یه وقت ناراحتی پیش بیاد

فکر نمیکنم بحث به بیراهه کشیده بشه.من فقط دنبال این بودم تا با یکی از اهل سنت صحبت کنم و اسم یک کتاب بگیرم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
در برابر ظلم سکوت میکنید ؟؟ و اگر حاکم ظالم ،مسلمان نباشه سکوت نمیکنید  درست متوجه شدم ؟؟؟

بله خود سکوت در برابر حاکم ظالم(مسلمان)اجر اخروی داره!

چون در آخرت بازخواست میشه!

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
بله خود سکوت در برابر حاکم ظالم(مسلمان)اجر اخروی داره! چون در آخرت بازخواست میشه!

ببخشید همینی که میگید تو چه کتابی نوشته شده؟مثلا کتاب امام فخر رازی اشاره ای نکرده؟

فکر نمیکنم بحث به بیراهه کشیده بشه.من فقط دنبال این بودم تا با یکی از اهل سنت صحبت کنم و اسم یک کتاب ...

بازم ببخشید که تذکر دادم   دوست ندارم کسی دلگیر بشه   

کجا باید برم که تو هر ثانیم تو رو اونجا نبینم؟؟؟
بله خود سکوت در برابر حاکم ظالم(مسلمان)اجر اخروی داره! چون در آخرت بازخواست میشه!

درسته 

خب با اعتقاد تشیع خیلی متفاوته جوری که مشخصه 

البته اعتقاد هر گروه محترمه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
فکر نمیکنم بحث به بیراهه کشیده بشه.من فقط دنبال این بودم تا با یکی از اهل سنت صحبت کنم و اسم یک کتاب ...

منهج سلف الصالح به زبانهای گوناگون ترجمه شده!

میشه بپرسم واسه چی میخوای

امیدوارم واسه آتو گرفتن نباشه خخخخخ

اهل کجا هستید دوست عزیز

خوزستان

منهج سلف الصالح به زبانهای گوناگون ترجمه شده! میشه بپرسم واسه چی میخوای امیدوارم واسه آتو گرفتن نب ...

نه هرگز.من یه تحقیق باید ارائه بدم درباره نظر اشاعره در باب جبر.اون هم در مقام بیان نظرات نه رد و نه تایید.چند وقته که نتونستم منبع مورد قبولی پیدا کنم.برای آشنایی با نظرات یک گروه هم فقط باید کتب نوشته شده همان گروه خونده بشه.

ممنون بابت کتابی که معرفی کردید.

بازم ببخشید که تذکر دادم   دوست ندارم کسی دلگیر بشه  

خواهش میکنم

اگه به عقاید هم احترام بزاریم فک نکنم ناراحتی پیش بیاد

شما ببخشید ک تو تاپیکتون بحث باز شد☺

استارتر باز هم معذرت میخوام.ساره خانم از شما هم متشکرم.