من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
به بیان دیگه اینکه اشاعره چون به جبر معتقدند پس جلوی ظلم هم نمی ایستند.اما ما میبینیم که قیام امام حسین رو رد نکردند.حالا نظرشون طبق قاعده جبر مطلق برای قیام ها و جنگیدن چیه؟
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بله توی احادیث خوندم. ولی چیکار کنم وسواس چیزیه که توی ذهن انسان تاثیر میزاره. مخصوصا غس ...
بهتره به یه روانپزشک مراجعه کنید.وسواس با مصرف یک دوره دارو درمان میشه.البته خودتون هم باید تلاش کنید.توسل هم بردارید انشالله درست میشه.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خب اهل سنت به چهار فرقه اصلی تقسیم میشند.شما پیرو کدوم یک از این فرقید؟
اگه حاکم مسلمان، اما ظالم است در برابر ظلم سکوت میکنیم واگر عکس ان باشه نه
خب همین بر اساس چه قاعده ای؟کتاب نمیشناسید که این جواب رو گفته باشه.کتابی که نوشته خود اهل تسنن باشه نه نوشته یک شیعه؟
من مذهبی نیستم ولی قبلا که گهگاه نماز میخوندم بنظرم هیچ چیزی هیچ تکینک مدیتیشینی به اندازه نماز لذت بخش نیست سالهاست که نمیخونم البته دلیلش هم چند تاست
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.