2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 2645 بازدید | 302 پست
ممنون

خواهش میکنم.درباره آثار نماز و عذاب ترک نماز یه تاملی بکنید.تنها حکم و عملی که اسلام بهش خیلی تاکید داره نمازه.حج فقط یکباره،روزه سالی یک ماهه اما نماز هر روز وو روزی پنج وعده.اینقدر مهم هست که خدا اینطور دستور داده.نماز ستون دین هست.

از وسوسه شیطان هم به خدا پناه ببرید.میتونید یک کاری که دوست ندارید رو قرار بزارید که اگر نمازتون رو اول وقت نخوندید جریمه بشید.مثلا قرآن خوندن براتون سنگینه همین کار رو بکنید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
حالا تکلیف من که وسواس اینو دارم که تو دستشویی حتما باید پاهامو آب بکشم ، چیه ؟؟؟ خواهشا نگید بی اعت ...

ما ك سني هستيم شستن پا رو واجب میدونیم

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ما ك سني هستيم شستن پا رو واجب میدونیم

میتونم یه سوال بپرسم؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خب شما نماز میخونی ؟؟ یعنی تنها آرزوم اینه که دوباره بتونم نماز بخونم😢😢😢

خواستن توانستنه

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.

تو کار بد و حرام اینقدر ثابت قدم و استوار هستم از اراده خودم لذت میبرم بعد به نماز که میرسم میشم شل و ول وپخمه برای همینه میگم شیطون برای من وقت بیشتر میذاره

کجا باید برم که تو هر ثانیم تو رو اونجا نبینم؟؟؟
میتونم یه سوال بپرسم؟

بله بفرما

آدم پا درد میگیره والاااااا.  

😅

بله بفرما

یه سوال کلامیه.

بیشتر اهل تسنن درباره اراده و اختیار قائل به جبرند.مثل اشاعره.

نظر جبریه درباره قیام ها چیه؟یعنی قیام ها و نهضت ها در مکتب جبریه چطور تفسیر میشه؟

اگه دوسش داشته باشی میشه..یه ذره اراده کن...فکر کن با خالق کل دنیا در ارتباطی که به همه حرفات گوش میده..این ایده آله...البته من نمیگم همشو قشنگ میخونم...ولی خب میخونم گاهی با توجه بیشتر

حالا تکلیف من که وسواس اینو دارم که تو دستشویی حتما باید پاهامو آب بکشم ، چیه ؟؟؟ خواهشا نگید بی اعت ...

خب همین کار یک گناهه دیگه بلکه چند تا گناهه دیگه است.اول اسراف.دوم نافرمانی از امر خدا.