2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 2634 بازدید | 302 پست

باید یه کازی کنی وطیفتو اتجام بدی مث هر روز ک سرکلاس دانشگاه حاصر میشی

مث غدا خوردن و....

خودت باید برا خودت بزرگ حسابش کنی

باید سر قولت باشی

باید کمی همت کنی 

تا بره تو ناخوداگات ک اگ خدا تکرده یه روز قضا شد عذاب وجدان بگیری

ولی حتما همت کن و بخون

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خدا خیلی سعی کردم ولی انگار شیطان کار و زندگیشو ول کرده چسبیده به من

نرم اقزار باد صبا رو تو گوشیت نصب کن صدای اذان که از گوشیت بلند شد هر کاری داری رها کن و وضو بگیر .‌

به خدا خیلی سعی کردم ولی انگار شیطان کار و زندگیشو ول کرده چسبیده به من

الهی اشکال نداره اینکه نا امید نمیشی و دوباره هی تلاش میکنی یعنی ی قدم جلویی ببین شیطون میخواد بگه تو نمیتونی نخون 

من ک نفهمیدم چی عرض کردید  

جواب استارتر رو با ایات قرآن دادم.  

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
الهی اشکال نداره اینکه نا امید نمیشی و دوباره هی تلاش میکنی یعنی ی قدم جلویی ببین شیطون میخواد بگه ت ...

یه بار تو حرم حضرت معصومه زدم زیر گریه از خدا خجالت کشیدم  دیدم یه دختر بچه ۱۰ ساله داره نماز میخونه

کجا باید برم که تو هر ثانیم تو رو اونجا نبینم؟؟؟

حالا تکلیف من که وسواس اینو دارم که تو دستشویی حتما باید پاهامو آب بکشم ، چیه ؟؟؟ خواهشا نگید بی اعتنا باش به وسواس چون واقعا نمیشه و وسواس غسل ، همین دو مورده وسواسم ،

دوست دارم نمازو خیلیییی زیاد ولی. .....

این خیلی خوبه ک از نماز نخوندنت شرمندهایه اتفاقا خدا کسایی رو ک سعی میکنن از گناه دور شن و به طرفش برن خیلی دوس داره فقط ارادتو قوی کن بخودت بگو باید نمازمو هر روز بخونم به هر نحوی ک شده ب خودت بگو هیچ چی نمیتونه جلوی نماز خوندنمو بگیره از خدا هم بخواه ثابت قدمت کنه

ایمان، با اطاعت از اوامر اللهی زیاد میشه و با گناه کم

الايمان يزيد بطاعة و ينقص بلمعصية

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.