2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 2658 بازدید | 302 پست
شما هم فک نکنم تابحال لای قرآن رو باز کرده باشی،وگرنه الله جل وعلا به صراحت به شرک و توحید اشاره کرد ...

هیچککس شرک رو رد نمیکنه ولی توسل مصداق شرک نیست   شما خیلی قران رو خوندید چطور قبول نمیکنید کلام قران رو‌که میگه شهدا نمردن و زنده هستن میگید مردگان مرده اند  

ی سرچ ساده کنید کلی از منابع اهل سنت میاد که توسل رو قبول دارن بانوی بی نشان هم براتون نمونه اورد  منتها نمیخواید قبول کنید دیگ بحث دیگری هست

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
هیچککس شرک رو رد نمیکنه ولی توسل مصداق شرک نیست   شما خیلی قران رو خوندید چطور قبول نمیکنید کلا ...

مشکل اینه که ایشون حتی منابع شیعه رو هم نخوندند.که بتونند یک رد قوی و منطقی روی این حرف بیارند.بیشتر به نظر میرسه که مثل همه مردم مسلمان عادی تا دو تا حرف سفسطه و مغلطه که ظاهر دهن پرکنی داشته شنیدند تغییر مذهب دادند.

نشانه اش هم اینه که نصف حرف ما رو میگیرند و نصفیش رو اصلا واکنشی نشون نمیدند.دیگه ابن تیمیه که حرف سلف رو پیش کشیده خودش توسل رو یه جایی رد میکنه یه جایی تایید.الحمدلله تمام این کتب هم موجوده و برای کسی که جویای هدایته راه بازه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دوستان یک سوال جایی از قرآن داریم که نوشته باشه نماز شرط ایمان باشه و نماز نخونه کافر باشه؟ من تا او ...

نص قران نداریم اما طبق روایات بله.چنین روایاتی وجود داره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
کاملامشخصه بیدارید شما فعلا جواب  بانوی بی نشان رو بدید که براتون مدرک اورد از توسل عایشه از رح ...

ما ذكر باطل لا يصح عن أم المؤمنين عائشة رضي الله تعالى عنها، يقول شيخ الإسلام في رسالته التي رد فيها على البكري : وأما ما ذكر من أن أهل المدينة شكوا إلى عائشة فأمرتهم أن يعملوا من قبره كوة إلى السقف حتى لا يكون بينه وبين السماء حائل، ففعلوا فمطروا حتى نبت العشب، وسمنت الإبل، وتفتقت شحما، فسمي عام الفتيق، فقد ذكر هذا فيما أظنمحمد بن الحسن بن زبالة فيما صنفه في أخبار المدينة، وجوابه من وجهين: 
أحدهما: أن هذا محمد بن زبالة ضعيف لا يحتج به، والثابت عن الصحابة باتفاق أهل العلم أنهم كانوا إذا استسقوا دعو الله، إما في المسجد، وإما في الصحراء، وهذا الاستسقاء المشروع باتفاق أهل العلم، فإنهم اتفقوا على دعاء الله واستغفاره… إلى آخر كلامه رحمه الله، وبه يعلم أن الأثر ضعيف ولا يصح. 
والله أعلم. 

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
ما ذكر باطل لا يصح عن  أم المؤمنين عائشة رضي الله تعالى عنها، يقول شيخ الإسلام في رسالته التي ...

این رو از کدوم کتاب میگید.وقتی کسی بخواد حرفی رو رد یا اثبات کنه با منبع معتبر میگه.

مشکل اینه که ایشون حتی منابع شیعه رو هم نخوندند.که بتونند یک رد قوی و منطقی روی این حرف بیارند.بیشتر ...

شماها اونقددددر گمراهین ک نمیشه با چنتا پست نجاتتون داد.

فقط میتونم بگم ،اسال الله ان یهدیکم ولنا الثبات!

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.

خانم ساره پیدا کردن چهارتا متن از تو اینترنت هیچ کاری نداره.

اون روایتی که من گفتم سند صحیح داشت.از روایان و اهل حدیث خود اهل سنت هم تایید شده که ضعف سندی نداره.کتاب ها هم حاضر و موجوده.اگر چنین منبع موثقی دارید بسم الله.

همینجوری بخندید و شاد باشید تا این آ خ و ن د ه ا ی انگلیسی اموال بیت المال رو غارت کنن و به ریش منو ...

من نمیفهمم اصلا ما حرفی از از آخوندها زدیم؟؟؟؟؟؟

چرا بحث رو عوض می‌کنید شیعه‌ها چه ربطی به آخوندها دارن 

بخ خداوندی خدا شما اگر فقط ده دقیقه وقت بزارید میفهمید شیعه از زمان خود مولی‌الموحدین بوده خود آقا امیرالمومنین اسم شیعه رو رو پیروانشون گذاشتن 

چرا بحث رو سیاسی میکنی و پای آخوندهارو وسط میکشی؟

بله ما شادیم چون الحمدالله گمراه نیستیم.

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
این رو از کدوم کتاب میگید.وقتی کسی بخواد حرفی رو رد یا اثبات کنه با منبع معتبر میگه.

کل منابعمون معتبره

اما مع الاسف کسانی هستن از الله بی خبر و مسلمان ستیز فقط احادیث ضعیف و رد شده رو ارائه میدن و اصل رو سر پوش میزارن!

شماها اونقددددر گمراهین ک نمیشه با چنتا پست نجاتتون داد. فقط میتونم بگم ،اسال الله ان یهدیکم ولنا ا ...

اگر واقعا فکر میکردید راه هدایت راهیه که شما میرید عصبانی نمیشدید.

انسان منطقی زود جوش نمیاره.با صبر به اثبات حرفش میپردازه.اگر که پیرو جبریه باشید که خب طبق نظراتتون خدا خواسته که ما به این راه باشیم پس این خداست که گمراهه.

حالا حرف کی شرکه؟

کل منابعمون معتبره اما مع الاسف کسانی هستن از الله بی خبر و مسلمان ستیز فقط احادیث ضعیف و رد شده رو ...

ان سلم....تو صحیح کدوم از علماتون گفته شده؟بخری؟مسلم؟این ماجه؟کی؟

شماها اونقددددر گمراهین ک نمیشه با چنتا پست نجاتتون داد. فقط میتونم بگم ،اسال الله ان یهدیکم ولنا ا ...

وایی خانم ساره تا دیشب که میگفتین شهدا مرده ان

آیه‌ی صریح قرآن رو گذاشتم که گمان نکنید شهدا مرده‌ان و...

هیچ واکنشی نشون ندادید چون خودتون هم فهمیدید حرفتون بی اساس بوده

این یک مثال ساده بود پس با یه حساب دودوتا چهارتا متوجه میشید اونکه گمراهِ کیه.

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

اگر این چیزی که شما هستی رستگاریه من ترجیح میدم هیچوقت اینجوری رستگار نشم شما به معنی واقعی متعصبید نه درست جواب شبهه رو میدید نه منطق قوی میارید  خوش باشید کلا

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

یه جوان بیست ساله وهابی اومده بود مناظره که بیش از پانصد منبع دست اول و مرجع شیعه رو خونده بود.تمام تفاسیر شیعه رو خونده بود.آدمی از بحث با چنین افراد با سوادی نهایت لذت رو میبره.