2777
2789
😂😂😂😂😂😂 بچه ها اين محدثه خودمونه بساطتون رو پهن كنين

😄😄😄😄😄😄

کارگاه گیسو، عاشقتم

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@soohaaa مرسی عشقم تو خونت ما رو راه دادی آواره کوچه و خیابون نشدیم😁😂😂خداحافظ عزیزم😘😘😘

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
اخه از اول برج شیش تا الان فقط ۳ کیلو کم کردم این همه خودمو اذیت میکنم 😭😭😭 صورتم خراب میشه هر میب ...

منم مثل شما هستم ..ماهی یک کیلو کم میکنم فقط 😥😥😥😥....ولی ادامه میدم ....بامداد جون  بیاد ..یه رژیم شوک بده به من 😭😭😭😭

@soohaaa   مرسی عشقم تو خونت ما رو راه دادی آواره کوچه و خیابون نشدیم😁😂😂خداحافظ عزیزم😘😘😘

طلا کجااااااا بامدادی تایپیک زد !

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
فدای تو  کجا بودی نزدیک بود بریم پیش اقا پلیسه بگیم گم شدیم    

😂😂😂 نمیدونستم تاپیک ترکیده وگرنه خودمو زودتر معرفی میکردم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
نامردا منم خبر میکردن خو. همش چند روزه رفتم. 

عزیزم بیا تاپیک اصلی باز شد 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار