واااااای خدا من جات بودم میرفتم خونه مامانم نه زنگ میزدم نه اومد میرفتم تا دیگع از این کارا نکنه اه اعصابم خورد شد این مردا چ مرگشونع از اون بدتر ما زتا چ مرگمونه که کارایه اینارو تحمل میکنیم و سکوت سکوت سکوت
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من جای تو بودم معذرت میخواممحل سگ بهش نمیدادم.اینچ کربلاییه ک دل زنتو بشکنی و بری...امام حسین گفته اینجوری باشید؟؟اون دلتو شکسته.حق الناس گردنشه.الان با چ رویی میخواد بره پابوس امام£حسین؟؟
اه
اه
اه😖😖
هر چند غمگینم ولی شادم تصور کن ویران ویرانم تو آبادم تصور کن...
والا من هم امام حسین رو دوست دارم و بهش اعتقاد دارم اینا رو گفتم نگین حتما خودم معتقد نیستم اما این چه جور کربلا رفتنیه چند تا تاپیک دیدم دل زنشون رو میشکنن میرن زن و بچه رو تنها میزارن میرن زنشون رو اواره خونه پدرشوهر میکنن میرن حالا اگه خانم میخواست تنها بره جایی و این رفتار و میکرد مرد یه دعوایی مینداخت که نگو.