2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 53 پست

واااااای خدا من جات بودم میرفتم خونه مامانم نه زنگ میزدم نه اومد میرفتم تا دیگع از این کارا نکنه اه اعصابم خورد شد این مردا چ مرگشونع از اون بدتر ما زتا چ مرگمونه که کارایه اینارو تحمل میکنیم و سکوت سکوت سکوت

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من جای تو بودم معذرت میخوام‌محل سگ بهش نمیدادم.این‌چ کربلاییه ک دل زنتو بشکنی و بری...امام حسین گفته اینجوری باشید؟؟اون دلتو شکسته.حق الناس گردنشه.الان با چ رویی میخواد بره پابوس امام£حسین؟؟

اه

اه

اه😖😖

هر چند غمگینم ولی شادم تصور کن   ویران ویرانم تو آبادم تصور کن...  

والا من هم امام حسین رو دوست دارم و بهش اعتقاد دارم اینا رو گفتم نگین حتما خودم معتقد نیستم اما این چه جور کربلا رفتنیه چند تا تاپیک دیدم دل زنشون رو میشکنن میرن زن و بچه رو تنها میزارن میرن زنشون رو اواره خونه پدرشوهر میکنن میرن حالا اگه خانم میخواست تنها بره جایی و این رفتار و میکرد مرد یه دعوایی مینداخت که نگو.

منم امروز تست زدم از حموم در اومده بود

گفت چی شد گفتم نمیدونم مثبته یا منفی،کمرنگه

اصلا نیومد جلو نگاه کنه

داشت حاضرمیشد با دوستش بره دنبال کارای اون

منم بهش ی تومار اسمس نوشتم آخرشم گفتم اینم خاطره قشنگ ترین روزه زندگیم

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
شرهر منم تا ننش روميبينه ميشه ديو سه سر يه پيام تو واتساپ يا تل براش بنويس كه تا دلي از دستت شكسته ...

واتساپ ندارم بش گفتم واسم نصب کن ک بم زنگ بزنی گفت من اصلا ازوات ز نمیزنم بعد صبح بمامانش زد

واتساپ ندارم بش گفتم واسم نصب کن ک بم زنگ بزنی گفت من اصلا ازوات ز نمیزنم بعد صبح بمامانش زد

واي واي چهههه حرص ادم درمياد،،توروخدا توهم تنبيهش كن تو طول سفر اصلا بهش زنگ نزن نگرانشم كه نميشي چون مامانش ازش خبر داره ميدونم سخته بيخيال باشي اما بايدتحمل كني بميرم واست😢😢

مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈