زهره۱۲۳۴۵ مدیر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 982 عنوان شوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 53 پست سلام دوستانچندروز اومدیم خونه مادرشوهرم ک شوهرم بره کربلا من بمونم پیشش بعدشوهرم عادتشه هروقت میاییم اخلاقش عوض میشه منم سعی میکنم ازش دورباشم ک ی اتفاقی نیوفته اونابفهمن این دفعه تارسیدیم کلاعوض شد بعددیدم تو بازی کلش داره چت میکنه خیلی ناراحت شدم وکلا ناراحت بودم ازش دیشب هم ازم پرسیدچته بش گفتم بایدکلش روپاک کنط گفت من چت نمیکنم وپاکش نمیکنم توهم اخلاقتودرست کن تایچیزی بت نگفتم توجمع کلااین گذشت وامروز صبح رفت کربلا من خواب بودم ازم خداحافظی نکرداصلا بیدارم نکرد ازصبح هم بم زنگ نزد بمامانش زد گفت ک حرکت کردن از مرز منم خیلی ازش ناراحتم دلم گرفته جکارکنم 1397/08/04 | 15:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khati_banoo عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 3614 واتساپ ندارم بش گفتم واسم نصب کن ک بم زنگ بزنی گفت من اصلا ازوات ز نمیزنم بعد صبح بمامانش زد چرا اون وصل كنه برات؟؟برو از بازار دانلودش كنسريع هم اين پيامو براش بفرستيععععني چي دل شما رو ميشكنه بعد ميره زيارت؟؟بگو اقا قبلا كه زيارت ميرفتن حلاليت ميطلبيدنوگرنه تا حقي به گردنت باشه قبول نيست فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
زهره۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 982 دو روز بردش پيش خودش كه خانوادشو كمتر حرص بده. فداكارى كرده يجورايي اره دقیقا ازرفتاراش راحتم ولی ناراحتمچون حتی خداحافظی نکرد بعدمامانش بممیگه جرابیدارنشدی شوهرتوبدرقه کنی
ganan1374 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4268 چقد بده چرا توجه نمیکنن به رفتارشون اخه انصاف نیس دل شکستن آره خیلی ناراحت شدم ازشبعد اس فرستاده خب خودتم شک داری هنوز عزیزم ❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
زهره۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 982 واي واي چهههه حرص ادم درمياد،،توروخدا توهم تنبيهش كن تو طول سفر اصلا بهش زنگ نزن نگرانشم كه نميشي چو ... خدانکنه عزیزممن اصلا نمیتونمبش زنگ بزنم نمیگیره ونمیزنم خیلی ازش ناراحتم هروقت میاییم خونه باباش اینجوری میکنه
ganan1374 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4268 اره دقیقا ازرفتاراش راحتم ولی ناراحتمچون حتی خداحافظی نکرد بعدمامانش بممیگه جرابیدارنشدی شوهرتوبدر ... مادرشوهر هرکاری بکنی زبونش باید بگه ❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
زهره۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 982 چرا اون وصل كنه برات؟؟ برو از بازار دانلودش كن سريع هم اين پيامو براش بفرست يععععني چي دل شما رو ... اجازه نمیده نصب کنم اون شب بسته گرفتم دعوام کرد
kosarm عضویت: 1397/08/04 تعداد پست: 1309 آره خیلی ناراحت شدم ازش بعد اس فرستاده خب خودتم شک داری هنوز عزیزم چه ربطی داره یکم دلداری میداد ک حالا اگه نشدم مهم نیست خودتو عشقه از اینجور چیزا
ساتکنی عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 1032 اگه برنمیگرده بهت گیربده چرا لهم زنگ نزدی واینا توهم بهش زنگ نزن چون شوهرمنم اینطوریه دقیقا خودش ابنطوری دفتارمیکنه من که میخوام مثل خودش باشم دعوا راه میندازه ولی یه راه جواب میده .امتحان کن.وقتی برگشت اصصصلا سرگوشیش نرو روش حساسیت نشون نده خووش پایین بالا میفته بخدا
ganan1374 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4268 چه ربطی داره یکم دلداری میداد ک حالا اگه نشدم مهم نیست خودتو عشقه از اینجور چیزا آره دیگه منم دقیقا همین حرفا تو دلمهازش خیلی دلگیرم😩 ❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
kosarm عضویت: 1397/08/04 تعداد پست: 1309 اجازه نمیده نصب کنم اون شب بسته گرفتم دعوام کرد وایییی شوهر منم نمیذاره اینستا نصب کنم خودش ولی داره میتونم ببینم چیکار میکنه تودنیا اینستا گوشیشم همیشه دستمه ها ولی میگه نصب نکن نمیفهممممممش خدا اینا با چه منطقی میگن من نمیدونم
زهره۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 982 اگه برنمیگرده بهت گیربده چرا لهم زنگ نزدی واینا توهم بهش زنگ نزن چون شوهرمنم اینطوریه دقیقا خ ... ن نمیزنم
زهره۱۲۳۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 982 خااااك بر سرشون كه قدر نميدونن اين مردا ديون جلو ننه و باباشون تو تخت كه ميان ميشن عبد و ذليل ... ن مسیردوره
khati_banoo عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 3614 وایییی شوهر منم نمیذاره اینستا نصب کنم خودش ولی داره میتونم ببینم چیکار میکنه تودنیا اینستا گوشیشم ه ... عزيزم اصلا زير بار نرواگه قراره شما اينستا نداشته باشي اونم نبايد داشته باشهبجنگ واسه حقت فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان