2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 53 پست
واتساپ ندارم بش گفتم واسم نصب کن ک بم زنگ بزنی گفت من اصلا ازوات ز نمیزنم بعد صبح بمامانش زد

چرا اون وصل كنه برات؟؟

برو از بازار دانلودش كن

سريع هم اين پيامو براش بفرست

يععععني چي دل شما رو ميشكنه بعد ميره زيارت؟؟

بگو اقا قبلا كه زيارت ميرفتن حلاليت ميطلبيدن

وگرنه تا حقي به گردنت باشه قبول نيست 

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
دو روز بردش پيش خودش كه خانوادشو كمتر حرص بده. فداكارى كرده يجورايي

اره دقیقا ازرفتاراش راحتم ولی ناراحتم‌چون حتی خداحافظی نکرد بعدمامانش بم‌میگه جرابیدارنشدی شوهرتوبدرقه کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بده چرا توجه نمیکنن به رفتارشون اخه انصاف نیس دل شکستن

آره خیلی ناراحت شدم ازش

بعد اس فرستاده خب خودتم شک داری هنوز عزیزم

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
واي واي چهههه حرص ادم درمياد،،توروخدا توهم تنبيهش كن تو طول سفر اصلا بهش زنگ نزن نگرانشم كه نميشي چو ...

خدانکنه عزیزم‌من اصلا نمیتونم‌بش زنگ بزنم نمیگیره ونمیزنم خیلی ازش ناراحتم هروقت میاییم خونه باباش اینجوری میکنه

اره دقیقا ازرفتاراش راحتم ولی ناراحتم‌چون حتی خداحافظی نکرد بعدمامانش بم‌میگه جرابیدارنشدی شوهرتوبدر ...

مادرشوهر هرکاری بکنی زبونش باید بگه

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

اگه برنمیگرده بهت گیربده چرا لهم زنگ نزدی واینا توهم بهش زنگ نزن 

چون شوهرمنم اینطوریه دقیقا خودش ابنطوری دفتارمیکنه من که میخوام مثل خودش باشم دعوا راه میندازه 

ولی یه راه جواب میده .امتحان کن.وقتی برگشت اصصصلا سرگوشیش نرو  روش حساسیت نشون نده خووش پایین بالا میفته بخدا

چه ربطی داره یکم دلداری میداد ک حالا اگه نشدم مهم نیست خودتو عشقه از اینجور چیزا 

آره دیگه منم دقیقا همین حرفا تو دلمه

ازش خیلی دلگیرم😩

اجازه نمیده نصب کنم اون شب بسته گرفتم دعوام کرد

وایییی شوهر منم نمیذاره اینستا نصب کنم خودش ولی داره میتونم ببینم چیکار میکنه تودنیا اینستا گوشیشم همیشه دستمه ها ولی میگه نصب نکن نمیفهممممممش خدا اینا با چه منطقی  میگن من نمیدونم

وایییی شوهر منم نمیذاره اینستا نصب کنم خودش ولی داره میتونم ببینم چیکار میکنه تودنیا اینستا گوشیشم ه ...

عزيزم اصلا زير بار نرو

اگه قراره شما اينستا نداشته باشي اونم نبايد داشته باشه

بجنگ واسه حقت

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان