2777
2789
عنوان

شوهرم

662 بازدید | 53 پست

سلام دوستان

چندروز اومدیم خونه مادرشوهرم ک شوهرم بره کربلا من بمونم پیشش بعدشوهرم عادتشه هروقت میاییم اخلاقش عوض میشه منم سعی میکنم ازش دورباشم ک ی اتفاقی نیوفته اونابفهمن این دفعه تارسیدیم کلاعوض شد بعددیدم تو بازی کلش داره چت میکنه خیلی ناراحت شدم وکلا ناراحت بودم ازش دیشب هم ازم پرسیدچته بش گفتم‌ بایدکلش روپاک کنط گفت من چت نمیکنم وپاکش نمیکنم توهم اخلاقتودرست کن تایچیزی بت نگفتم توجمع کلااین گذشت وامروز صبح رفت کربلا من خواب بودم ازم خداحافظی نکرداصلا بیدارم نکرد ازصبح هم بم زنگ نزد بمامانش زد گفت ک حرکت کردن از مرز منم خیلی ازش ناراحتم دلم گرفته جکارکنم

7️⃣0️⃣3️⃣0️⃣ سامانه «هفتاد سی» کاربران را در ۷۰ درصد سود بازار بزرگ محصولات اعتباری از جمله اعتبار و بسته های اsینترنت و قبض و... شریک می کند.✅ شما روی خرید تمام کسانی که از طریق شما با سایت و اپ ۷۰۳۰ آشنا شده اند، سود مشخص خواهید داشت.✅ از طریق لینک زیر در چند ثانیه عضو شوید و شروع به درآمدزائی کنید.🌐 https://7030.ir/r/bourse24💌 شناسه‌ی معرف هنگام ثبت نام: bourse24

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محلش نزار زنگم بهش نزن 😡

خیانت همه را از پا می اندازد ، از خدا که قوی تر نیستیم!!!!!!!!!!!       ببین خیانت شیطان با او چه کرده که اینطور بیخیال دنیا شده     است . 

امام حسین هم چه کسایی رو میطلبه😣این انصافه آخه😭

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

ان شاءالله که امام حسین راه راست رو به سمت شوهرت کج کنه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

وای .فاجعه است که شوهر اینجوری.نمیخوام ته دلت خالی کنم ولی من بودم شب و روز دعا میکردم وسط راه بمیره و دیگه برنگرده.

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه

ای بابا این چه زیارتی شد اینهمه دل شمارو خون کرد   

معنای همه چی عوض شده قبلا سفر زیارتی رفتن آدابی داشت مردم حلالیت میخواستن

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

شرهر منم تا ننش روميبينه ميشه ديو سه سر

يه پيام تو واتساپ يا تل براش بنويس

كه تا دلي از دستت شكسته شده باشه يا كسي از دستت ناراحت باشه زيارتت قبول نيست

بذار بدوووونه

فكر نكنن پاشدن رفتن كربلا مجوز بهشت رو گرفتن

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان