2777
2789
عنوان

درد دل دارم....☺

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 59 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

اسم کاربریت گویای همین تاپیکه که استارتر زده یهو میره خبرم نمیده

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

خب بعدش 

اومدی گفتی لایک کن❤

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

منم لایک کنید

محل آرامش بخش                                                                  نه یه کلبه وسط جنگله                                                             نه دریا و نه دل صحرا                                                                محل آرامش بخش                                                                 فقط بغل یار!❤️

استارترهروخ اومدی گفتی لایکم کن 

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

این آقا...نگو خب با ی خانمی ۷سال فابریک بوده ..‌و حالا بینش با منم دوست شده....و حالا دیگه منو پیچونده بود...

انقدرررر حالم بد بود که تو یک ماه فقط ۱۴ تا مانتو فروخته بودم و اونموقع ها درصدی کار میکردن.....

صاحب فروشگاه هم منو صدا کرد و گفت چته ؟؟؟بهتره بری خونه ی مدت استراحت کنی..😔اما من هیچی دیگه برام مهم نبود....فقط دلم میخواست عشقم برگرده...روزنه های امید دوباره بسته شده بودن😔😔😔😔😔ای خدا چرا آخه؟سنم هم تازه ۱۷ 

۱۸ سال بود....درک درستی از زندگیم نداشتم...

خلاصه سرتون و درد نیارم ....فروشگاهیی ک من کار میکردم دو تا شریک بودن که شریک دومی ی برادرم داشت و اونم تو کار پوشاک مردونه بود و اینا جفتشون نامزد داشتن ...من با نامزد هاشون خیلی صمیمیی بودم....🙂خیلی هوام و داشتن...صاحب مغازه ک منو بیرون انداخت....

برادر شریک دوم....منو برد مغازه ی خودش و کلا اون چند روزی ک من اونجا بودم با پدرش سر کار میرفتم و خودش نمیومد ک حرف و حدیثی پیش بیاد ...چون عشق من ی آدم مریض بود که به همه شک داشت...

بعد خط موبایلم و شکوند و ی خط جدید برام خرید و صاحب فروشگاه بمحض اینکه متوجه شد من رفتم اونجا....افتاد ب دست و پام ک من گفتم بری خونه استراحت کنی نه ک بری سر کار جدید☺ی کم مغرور شده بودم....از دست عشقم خیلی ناراحت بودم...دیگه حرصم و درمیاورد

....برگشتم فروشگاه زنونه.هعی چند وقت ی بار ی زنگی میزد باز منو هوایی میکرد و منو میپیچوند

کم کم داشت احساس خطر میکرد و منم کم کم داشتم پیشنهادهای جدید میگرفتم و اونم میدید و حرص میخورد....

بعد چند ماه فروشگاه ورشکست شد و منم چون دوره ی افسردگی بدی رو بعد رفت این آقا کشیده بودم....شدم عزیز دردونه ی خونمون.......مادرم تازه متوجه ی اشتباهش شده بود....و جالب تر اینکه دوستی که از ۸سالگی یک جا درس خونده بودیم و دوست صمیمی بودیم و خونه هامون روبروی هم بود هم همون دانشگاه من قبول شده بود...مامانم و بابام رفته بودن کارای تحصیلی مو درست کرده بودن و با التماس و کلی خرید و رشوه ک  فقط برو ثبت نام کن.من میگفتم نه...که حتی زییس دانشگاه ک مادرم و دیده بود دلش سوخته بود بعد تعریف ماوقع و بهم زنگ زد که من پیچوندم و فقطططط میخواستم تووو اوون فروشگاه لعنتی بمونم و هر روز عشق مو ببینم و از صورت و تیپ قشنگش لذت ببرم☺☺☺☺☺

خلاصه همه چی تموم شد و من رفتم دانشگاه...

دوباره زندگی داشت باحال میشد😊😊😊😊ی فضای خاص با کلی آدم های باحال...

البته بگم هیچ پسری دیگه ب چشمم نیومد....

من ی ترم دیر رفته بودم و دیگه ترم زمستون اولین ترمم بود...وای ک چقدرررر شمال قشنگ بود ....

چه هوایی ...خدا ی بار دیگه جبران کرده بود....بعد امتحانا ...اومدم خونه و دیگه مادرم رو ب بهبودی بود...رفتم بینی مو عمل کردم و .....بمب ......ی تغییر خوب.البته خیلی طبیعی ....🙄🙄😎😎😎

خلاصه کنم که تا یک سال خبری ازین آقا نداشتم و دیگه شده بودم ی پارچه خانم ....تمام لباسام و برام مارک میخریدن و همیشه تو پوشش تک بودم....شده بودم لووووس مامان و عزیز خانمم...

😊😊😊اما ته قلبم داغ ی عشق اول بود...خیلی مسخره بود....