2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837128 بازدید | 290067 پست
100بودم الان 97شدم. قدم 164

تقریبا هم قدیم😊منم  قدم 165.قبل از عمل دقیقا وزن کردم 94 کیلو بودم.تو 11 ماهتا 80 رسوندم خودمو ولی ول کردم تا اول مرداد که شده بودم 86.7 رژیم رو شروع کردم.حالا فردا ببینم چند شدم😱😱😱

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

گزارش ورزشام  پلانک شکم دو ست ۳۰ ث پ پهلو چهار ست ۳۰ ث چالش شکم  حلقه نیم ساعت  ...

عزیزم این پلانک و کرانچ اینا چیه؟بیزحمت توضیح میدی یه کم؟

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟

سلام به همه شب بخیر.امروز عالی پیش رفتم.

۵۰۵ تا مصرفی.

سوزونده.نیم ساعت حلقه‌.نیم ساعت رقص.نیم ساعتم پیاده روی.

وااااای من امشب از ذوق خوابم نمیبره دلم میخواد بدونم چند شدم🙌🙌

فردا زود بیدار شین تگتون میکنماااا..

به امیدفردای بهتر😘😘😘😘😘

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
آره همشون هستن،آذرکمترمیاد.سمیه که صباحاضرباش میزنه.یه نگارجونم هست تادیربیاییم فوری تگمون میکنه😁

😂😂😂😂😂

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
تقریبا هم قدیم😊منم  قدم 165.قبل از عمل دقیقا وزن کردم 94 کیلو بودم.تو 11 ماهتا 80 رسوندم خودمو ...

انشالله که هشتاد شدی باز😍

عمل چی؟اسلیو؟

میخوای چند بشی؟

فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده

گزارش#  

کالری مصرفی ۴۶۰

کالری سوزی۸۰۰

——————

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
حلقه خودم نیست من خونه فامیلمون داشت از اون استفاده کردم،این عکس نت هست ولی حلقش عین همینه

اوه اوه

الات  شکنجههه😨😨😨

اون ژله هاششش چقدر خطرییی هستنن،، قشنگ میره تو استخونااا، ضربه میزنه برمیگردههه...

منم از ایناا قبنااا داشتممم....

یعنیییی کبووود شده بودممم وحشتناکککک،، انگاریی از شکنجه گاه فرار کرده بودمم☠️☠️☠️

خلاصههه حلقه ات مبارک باشههه،،،،👻👻👻

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام به همه شب بخیر.امروز عالی پیش رفتم. ۵۰۵ تا مصرفی. سوزونده.نیم ساعت حلقه‌.نیم ساعت رقص.نیم ساع ...

سلام گلم

خسته نباشییی

من که ترازو را میزارم زیر سرم، جای بالشت روش می خوابممم😅😅😅

براوو استاد👏👏👏👏👏👏👌👌👌👌

قلبونتتت جگر طلاااا😍

خودتممم عالیییی و با اراده هستیییییی👍

من کالری امروز۴۳۰ و تمام. دوساعت هم پیاده روی داشتم . 

عالیههه👍

فستت را خوب رعایت کردیی.. باریکلااا

گزارش ورزشام  پلانک شکم دو ست ۳۰ ث پ پهلو چهار ست ۳۰ ث چالش شکم  حلقه نیم ساعت  ...

ماشاالله

حسابییی ترکوندییی

افریننن👏👏👏👏👏👏👏