2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837164 بازدید | 290067 پست
یه سوال اخر هفته اینده مراسم عقد دعوتم به نظرتون مو گوش خرگوشی ببندم با لباس بلند قشنگ میشه آیااا؟؟؟ ...

سلام هستي جان ب نظرم اين مدل مو با لباس بلند يا ماكسي جالب نميشه لباس بايد دخترونه و اينا باشه🤗🤗

يكم يا خيلي كم😂😂😃صفحه اول رو خوندي گلم

خيلي خيلي كم😁😁😁همه ش رو مبلم در واقع به جز كارهاي خونه😂😂😂

بله امروز ورزشامو انجام دادم😍😍

گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم خوبممم😘😘😘 زودی کارات را انجام بده بیاااا 😍😍😍

خداروووشکر 😍😍😍حتماااا😘😘😘دوستون دارم❤❤❤

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
سلام هستي جان ب نظرم اين مدل مو با لباس بلند يا ماكسي جالب نميشه لباس بايد دخترونه و اينا باشه🤗🤗

سلام دیانا جون ممنون عزیزم ،خیلی دلم میخواست گوش خرگوشی ببندم😢😢😢😢شاید برم لباس دخترونه بخرم

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
سلام دیانا جون ممنون عزیزم ،خیلی دلم میخواست گوش خرگوشی ببندم😢😢😢😢شاید برم لباس دخترونه بخرم

اره اندامتم ك الان خيلي خوب شده برو ي لباس عروسكي بخررر با اين مدل مو خيلي قشنگ ميشه،،، منم عروسي دعوتم اخر ماه ميرم لباس عروسكي بخرم

گزارش#  

خگخ موفق🙌

صبحانه:سیب،      

میانوعده:خیار.         

ناهار:هندوانه.                

میانوعده:دوتا خرما،دوتا شلیل😋

شامم،شاتوت ومیوه وسالاد میخورم تا کالریم پر بشه😍

ورزش:

۲۵۰تا طناب

۲۵۰تاپروانه

۳۰مین حلقه.            

۱۵مین پیاده روی😎

امروز به خودم ۲۰میدم😌😌😌

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
وای سمیه عاشقتم😍😘 اینم ناهار امروز من. غذای_رژیمی#   خوراک لوبیا با قارچ فراوااااااااان.

عههه نگارررر تواممم لوبیاییی شدییی امروزز

😅😅😅

نوش جونت

تا حالا تو عمرم لوبیا با قارچ ترکیبی نزدممم،،، 😅😅😅

مزه اش چطور مطورههه؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸