2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829324 بازدید | 290067 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

إ چی شد ؟ بیا تمرین کنیم😁اول یدونه # ‍ بزار بعد بدون فاصله بنویس سایز وبعد فاصله بده ببین میاره

درست شد بالاخره با مصيبت😂😂😂

من كيبوردم عربيه سايت حرف <ي> رو ازش قبول نميكنه😂😂😂

گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜

مطالب_مفید#  

📣📣📣

بچه هاا این ورزش به من خیلی کمک کرد که سایز  پهلو و کمر و شکمم کمتر بشهه... 

این ورزش را توی این ماه انجامش دادم... تقریبا ۲ سانت کاهش داشتم توی این نواحییی

حتمااا انجامش بدین👌🤤👌

کار با چوب

پهلو با دمبل... 

البته فعلا بدون دمبلش را رفتم... شاید بعدا با دمبلش را انجام بدم.

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مطالب_مفید#   📣📣📣 بچه هاا این ورزش به من خیلی کمک کرد که سایز  پهلو و کمر و شکمم کمت ...

عزيزم واسه سينه و بالاتنه براي كاهش سايز چه ورزشى خوبه؟؟

گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜
مطالب_مفید#   📣📣📣 بچه هاا این ورزش به من خیلی کمک کرد که سایز  پهلو و کمر و شکمم کمت ...

میسی عشقم😍دومیه رو خیلی وقته میرم اولیم رم میزارم بین ورزشام😍با لوله جارو برقی😁

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
سلام خوبی؟؟؟ برای لاغری ساق پا میدونی چه ورزشایی خوبه؟؟؟

سلام عزیزم

قربونت من خوبم

خودت خوبی،، کجایی دختررر هر روز بیااا گزارش بده از ورزشات😉

این ورزش ها واسه ساق عالیه: 

پیاده روی

پروانه

طناب

و بلند شدن رو پنجه... اینجوری

میتونی ۲ ست ۲۵ بری.. بعدا بیشترش کن

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
میسی عشقم😍دومیه رو خیلی وقته میرم اولیم رم میزارم بین ورزشام😍با لوله جارو برقی😁

🤣🤣🤣🤣

منم جاروبرقیییییی

وسایل خونه نیس کههه..... تا حالا سوع تفاهم بوده... ایناااا وسایل باشگاهیی هستننن😎😎😎

من اینو یه ماه رفتم قبلا هم شونه هام کوچیک شد هم سینه هم بازو خیلی فشار میاره😍💪

منم همینوو دارم .. بازوم از ۳۳ رسیده به ۲۷

من صبونه سیب خوردم😋 ناهار هندونه دارم😍

اول نوش جونت

بعذش. چراااا اینقدرررر کممممم