2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833601 بازدید | 290067 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@مهدیه24  

@مبینا_mobina  

@زی_زی_گولووو  

@سنجاقک_خانوم  

بچه هااا کجایین؟؟؟🤨🤨🤨

و بقیه بچه هایی دیگهه که الان اسمشو یادم نیس و ولی تو ذهنمه..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

ر استی بچه هاا

صدف ۲۰

دیانا ۲۴

دیگه رژیم ندارندد؟؟

خیلی وقته که نیستندد!!!!🤔🤔🤔

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
وااااای سمیه عجب چیزیه😄😋😋😋😋😋😋

ترکیبییی روده شل کن

😅😅😅😅

@حاجیه   نیستی خانمی

سلام عزیزم یه مدت درگیر دکتر دوا درمون بودم 

از امروز دوباره شروع کردم

مرسی که به یادم بودی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

@زندگانی۲      

@topolam  

@mahbubehhhhhhhh      

@asemannnb      

کجایید شمااا؟؟؟؟؟ چرا تاپیک نیستیید؟؟؟

@مهدیه24     @مبینا_mobina     @زی_زی_گولووو     @سنجاقک_خانو ...

سلام عزیزم چطوری؟ منکه مسافرتم تا الان ورزش نداشتم پیاده روی یکم کالری هم ۱۰۰۰تا🤐🤐🤐🤐 دیگه تا فردا چیزی نمیخورم🙈🙈🙈

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@مهدیه24     @مبینا_mobina     @زی_زی_گولووو     @سنجاقک_خانو ...

سلام عزیز دلم خوبی؟

فعلا رفتم تثبیت وزن ۶۵ قد ۱۶۵

ولی گاهی وقتا خاموش میخونم تون.

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

شروعی دوباره ۱۴۰۳/۷/۲۳شروع:۷۳  الآن:۷۰ هدف:۶۲

غذای_رژیمی#   کدو،گوجه،گل کلم ،گریپ فروت ،وتخم مرغ اب پز

عشق جان مگه الان گل کلم هست؟؟؟🤔

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏
سلام عزیزم چطوری؟ منکه مسافرتم تا الان ورزش نداشتم پیاده روی یکم کالری هم ۱۰۰۰تا🤐🤐🤐🤐 دیگه تا فرد ...

سلام عزیزمم

مرسی

مسافرت خوش بگذرهه

همینکه تو‌مسافرتت ،، اندازه ی کالریت بخوری و پر خوری نکنیی.. عالیه👌👌👌 فقط زیاد فست فود نخوریااا

ورزش را هم هر وقت برگشتیی،، انجام بده

اینکه هر روز بیایی گزارش بدی باعث میشه که بیشتر رعایت کنی گلم.

2790
2778
2791
2779
2792