2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829148 بازدید | 290067 پست
سلام دوستای گلم یه روز نیام دلم براتون تنگ میشه 😘 من امروزو استراحتم ولی از فردا رژیمو شروع میکنم ...

ان شاالله عزیزم موفق باشی

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
عزیزم ممنون هردو خوبیم😙

خداروشکر عزیزم

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@دخی_رو_مخی     حسابی داری خوش میگذرونیا😁

سلااام خوبی؟

امروز صب رسیدم و رفتم سنجس پسرمو

و افتادم از خستگی از فردا پاییه رژیمم

توی عکسا کلی چاق شدم😥😣😔

وزن شروع۶۴        وزن فعلی ۶۰          وزن هدف۵۴
سلام دوست جونیا .من امروز فست نیستم چون امشب دعوتم ..وپریودم هستم این روزاهم اعصابمم یه خورده خرابه‌ ...

ان شاالله هر جی خیره،، همون بشهه🙏🙏🙏🙏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام دوستای گلم یه روز نیام دلم براتون تنگ میشه 😘 من امروزو استراحتم ولی از فردا رژیمو شروع میکنم ...

تومیتونی# 💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلاام من امروز اولین روز فستمه خدا کنه بتونم اگر توصیه ای چیزی دارید ممنون میشم بگید

حجم غذا را بیار پایین

تعداد وعده را بیار بالااا

مصرف اب ، سبزیجات ، میوه را زیاد کن

شیر هم خیلی خوبه اول صبح،، هم ضد یبوست هس وهم سیر کننده👌

سلااام خوبی؟ امروز صب رسیدم و رفتم سنجس پسرمو و افتادم از خستگی از فردا پاییه رژیمم توی عکسا کلی ...

ای بابااا

یه دفعهه محکم دو دسته بچسبببب به رژیم ،، ول نکن،،، حتما  به هدف میرسی

💪💪💪

منم یکی دو سالی هست چشم درد دارم و گاهس آب چشمام خشک میشه و چرک ( نمیدونم اسمش چیه ) همش میاد ازش&nb ...

معمولا برا حساسیته

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

@yas27  

دختر کجاییییییی تووو

☹️☹️☹️☹️

بچه هااا چرا یکی من را صدا میکنههه،،، تو اعلاناتم هیچی نمیااااد که بفهمم؟؟؟؟

علتش چیهههه؟؟؟؟