2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826638 بازدید | 290067 پست
ایولا💪💪😄😄😄😄خیلی باحالی

😘😘😘😘

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایولا💪💪😄😄😄😄خیلی باحالی

عشقی😉

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤

حوندم😍

طبق اون ضرب و تفریق کالری من میشه ۱۱۸۰ تا در روز

کدوم برنامه خوبه اونو نصب کنم

بشقاب یا کرفس یا 

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو
حوندم😍 طبق اون ضرب و تفریق کالری من میشه ۱۱۸۰ تا در روز کدوم برنامه خوبه اونو نصب کنم بشقاب یا ک ...

من مانکن دارم،بچه ها از کرفسم راضین،هر کدومو تونستی دان کن😁

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
حوندم😍 طبق اون ضرب و تفریق کالری من میشه ۱۱۸۰ تا در روز کدوم برنامه خوبه اونو نصب کنم بشقاب یا ک ...

من مانکن دارم کامله.

میگن کرفسم خوبو کامله.هر کدومو که بخوای فرق نداره عزیزم.

فقط یه سوال دیگه

من کیست دارم ورزش کنم زیر شکمم درد میگیره☹

چیکار کنم پس

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو
من مانکن دارم،بچه ها از کرفسم راضین،هر کدومو تونستی دان کن😁

یعنیا اخر تفاهمیم😉

من برم شوهرم زنگ زده امروز زودتر میاد برم ناهارشو اماده کنم.فرصت شد دوباره میام شبم میام گزارش میدم.😘😘😘

فقط یه سوال دیگه من کیست دارم ورزش کنم زیر شکمم درد میگیره☹ چیکار کنم پس

اول با دکترت مشورت کن بعدم پیاده روی اروم رقص اروم انجام بده😉البته نظرم بودا خدایی نکرده دچار مشکل نشی عزیزم.حتما با دکترت مشورت کن.

یعنیا اخر تفاهمیم😉 من برم شوهرم زنگ زده امروز زودتر میاد برم ناهارشو اماده کنم.فرصت شد دوباره میام ...

باعث افتخارمه😍😍😍

برو عشقم خوش بگذره😉

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍