2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832865 بازدید | 290067 پست
عواملی که باعث کبد چرب👇 مصرف الکل، چاقی، دیابت قندی و بالا بودن چربی‌های خون، عمل جراحی روده و کا ...

ممنون راهنمایی کردین عزیزم ولی دیگه من اینقد اذیتم حتی راه رفتن برام سخت شده بخاطر دیسکم دوست دارم سبک بشم بتونم یه کمم از بار رویه کمرم رو بردارم حداقل بچه امرو بغل کنم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگار چاقم فقط شانسم تیکه تیکه نیس چربیام😫ولی یه لایه چربی دارم😟باید ابشون کنم

ای بابا یه لایه که چیزی نیست😎😎😎😎

من خودم الان ۶ لایه چربی دارم و کلی هم ادعای خوش تیپی دارم😀😀😀😀😀😀

❤👬❤
ممنون راهنمایی کردین عزیزم ولی دیگه من اینقد اذیتم حتی راه رفتن برام سخت شده بخاطر دیسکم دوست دارم س ...

عزیزم تا یکی دوماه اگه رعایت کنی خیلی سبک میشی انشالله😍

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
@مبینا_mobina @saravin   @mahgoliiiii   @alahe4676     بچه چه خبرا چی خو ...

من ک جی ام رو بوسیدم گذاشتم کنار 😂

ولی کالری شماری میکنم

صبح قهوه

ناهارم کدو و بادمجون

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
ای بابا یه لایه که چیزی نیست😎😎😎😎 من خودم الان ۶ لایه چربی دارم و کلی هم ادعای خوش تیپی دارم😀😀 ...

ما  با تيكه هاي چربي مون،،، توپ چهل تيكه را روسفيد كرديمم...

😅😅😅😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزيزم شاخص بدني ات ٢١ هس،، يعني نرماله وزنت قد بلنديي،، نبايد وزنت را با كسايي كه قدشون كمي كوتاه ت ...

فک کنم تا 55،56نشم بالاتنم لاغر نشه،اخه چربی زیاد دارم بالاتنم،قسمت بازو و سرشونم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز