2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837117 بازدید | 290067 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

به امید خدا امان از دست شوهر😁😁😁😁

والله شوهر من اصلا تعطیلات نداره. 

جمعه ها. تعطیلات. سال تحویل .باید سرکار باشه.‌

تا مرخصی بگیره و خونه بمونه ما از خوشحالی سکته میکنیم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

❤👬❤
سلام‌مبینا جون  من با اجازتون رفتم تایپیک یکی از دوستام که روش کالری شماریشونم فرق داره پارس ...

بامداد یه بار دیگم رفته بود بعد دوباره برگشت 

چرا ناراحت میشین مهم اینه که در کنار هم وزنمونو کم کنیم و به هم انگیزه و روحیه بدیم 

چند روز دیگه ناراحتیت کمتر میشه بعد دوباره بیا الان شاید دلخور ناراحت یا عصبانی باشی 

بازم هر جور خودت مصلحت میدونی پری جون 

شاید اونجا راحت تر باشی 

ولی هیچ کدوم از تاپیکای رژیم جو این تاپیک رو نداره 

ان شاالله به زودی به وزن دلخواهت برسی 

دوستت دارم 😘

گزارش#  

۹ لیوان آب خوردم سعی میکنم یکی دیگه هم تا قبل از خواب بخورم

۱ لیوان دمنوش دارچین

میوه و سبزیجات خوردم 

شامم هندونه زردآلو 

قرص ویتامنامم خوردم 

به امید فردای شیرموزی 😋😋😋

من میخوام سه روز !خر یه روز گوشت قرمز یه روز سینه مرغ یه روز برنج قهوه ای بخورم 

سلام خانما،من امروز مثلا فست بودم،تا شب 770تا بیشتر نخورده بودم،ک همسر مجبورم کرد پیتزا بخوریم،خیلی ...

دیگه خوردی نوش جونت  عذاب وجدان نداشته باش امروز که فست نبود فرداست‌روی‌۵۰۰ ببند

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
تقدیم به مههربونا وصبورای تاپیک😍😍😍😘😘😘عاشقتونم بخدا😘

😍😍😍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه هاا

ابگوشتتت چه جوری حساااب میشههه؟؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بچه ها لطفا یکم صادق باشید اینجا همه به فکر هدف خودشون هستن اول از همه هم شهرزاد و نیکی و مریم و ب ...

واای ماعده جون

مرسی از اینکه اینقدر به فکر بچه هایی...😘😘😘

آب گوشت؟آب خالیش منظورته ؟

ابگوشت داخلش نون  ریز کردم

ولی بدون کوشت و سیب زمینی خوردممم

اندازه ی یه فنجان  پر شد همششش

مانکن آب گوشت خالیو اینجوری حساب کرده

مرسی عزیزم😘😘😘

همینووو  وارد میکنم