2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829324 بازدید | 290067 پست

@mahgoliiiii  

رقیییب جان دارم بهت میرسمممم🤤🤤🤤

وزنت چند شدش کمر باریک من؟؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنوووونم عزیزم.میخوام این سه کیلوروکم کم ،کم کنم.بدنم به شدت ضعیف شده😔

کم‌میکنییی حتمااا

با بچه شیر ده هم خدایی سخته!😓

ولی اینقدر خوبی که هر هفته داری کم میکنی، افرین به پشتکارت

💪💪💪💪

تومیتونی#  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آره میخوام امتحانش کنم😍سمیه سر صب ساعت ۵با چنان دردی از خواب پریدم که نگووووو،بعد مجبور شدم صبونمو. ...

الهیی عزیزمم

معده درد خیلیی بد جیزیهه،، ارامشوو و خواب و خورد و خوراک و همه جیوو از ادم میگیره😞😞😞

همش ادم تو استرسهه میگه‌ الان دردش شروع نشهه!!😓

خدا کنه زودی خوب بشی🙏🙏🙏

زیباااا شوهرمو چشم کردم🧐👀👀👀👁👁👁👁 پهلو وشکممو دیده‌ تهدید‌کرد که فردا با خودم‌حلقه‌تو میببرم‌ ...

این دردسرا رو منم داشتم مهدیه جان ولی یکی دو هفته جلو شوهرم لباسای گشاد و پوشیده میپوشیدم وقتیم میخواست بغلم کنه الکی میگفتم دلم درد میکنه فک کنم بخاطر عفونت و ایناس که نبینه شکممو آخه اوایل یکی دو روز اول که شروع کرده بودم به زدن حلقه شمم کبود شده بود درد هم داشتم ولی شوهرم دقیقأ حرف الان شوهر تو رو بهم زد گفت حلقه رو میبرم با خودم سر کار و به قولأ لاغری به چه قیمتی ولی خب دیگه پنهان کردم ازش ورزشامو گفتم ولش کن من یاد نمیگیرم کبود شدم و اینا ولی وقتی میرفت سر کار کلی تمرین میکردم اگه میدید هم الکی میگفتم از همون موقعس تا حالا خوب نشده پوستم نازکه دیگه 🥴🥴🥴 الکی میگفتم لعنت به این حلقه زده شکممو کبود کرده ببرش بنداز توی آشغال کاش نمیخریدم اونم باورش شده بود من حلقه نمیزنم 😂😂😂😂 بعد از چند هفته هر چی حلقه میزدم دیگه کبود نمیشد 😁💪💪💪💪💪

تو هم پنهان کن ورزشاتو ازش 

باورت میشه من کلن ۱۲...۱۴ کیلویی که کم کرده بودم مخفیانه بود و یواشکی رژیم میگرفتم و یواشکی ورزش میکردم خخخخ ؟؟؟!!!! 

میدونستم مخالفت میکنه پنهان میکردم 😜

من میخوام پریودبشم عطش دارم،یه لیوان نوشابه خوردم 😧مجبوربوووووودم.الان شیرخریدم که شیربخورم.یکشنبه ...

منم امروز مرغ ترش گذاشتم با پلو بخورم 😬😈

خدا رحم کنه 😑

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@mahgoliiiii      رقیییب جان دارم بهت میرسمممم🤤🤤🤤 وزنت چند شدش کمر باریک من؟ ...

مبارکهههه

نرفتم رو ترازو ترسیدم 🙈

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

[QUOTE=97175685]دوب 💃دوبس 💃دَرَ دوبس 💃 🤸‍♂️🤸‍♂️🤸‍♂️🤸‍♂️🤸‍♂️🤸‍♂️🤸‍♂️🤸‍♂️🤸‍♂️🤸‍♂️🤸‍♂

اووووووو مای گااااد مبارکهههه😊😊😍😍

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه ها یکی که قدش حدود  ۱۶۳ هستش و به وزن دلخواهش رسیده سایزشو برا من بنویسهمن نمیدونم باید سایزم چند باشه🤔🤔

شروع رژیم ۹۷/۱۰/۸ قد ۱۶۵ وزناولیه ۸۳.۲۰۰ . .وزن فعلی۶۸.۹۰۰