2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832912 بازدید | 290067 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عالیییی کم کردی تبریک میگم😍😍👏👏 من 519دیروز و بستم ولی شامخب لازانیا خوردم😌🙈 وزن هدفت چنده؟

مرسی گلم😍😍

نوش جونت🙈😘

۵۴  ولی شوهرم میگه باید نهایت بشی ۵۸ میخوام قاچاقی کم کنم 😩

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
برای دور کمر دقیقا کجا رو اندازه بگیرم؟

صفحه اول تایپیکو بخون نوشته سایز  برو اونجا اموزشش هست 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
مرسی گلم😍😍 نوش جونت🙈😘 ۵۴  ولی شوهرم میگه باید نهایت بشی ۵۸ میخوام قاچاقی کم کنم 😩

فداات😘ولی نباید میخوردم😬😬

قدت چنده؟ پس راه زیادی نمونده زود میرسی.6کیلو. تا اخر ماه دیگه ان شاءالله رسیدی.

وا خوب بچه بزار جوری ک دوس داره بیاد دستش😂 حالا ۴ کیلو اینور اونور چیه مگه

😆😭😂😂

۵۴ ک باشم یه کیلو اینور اونور  به جایی بر نمیخوره ولی ۵۸  زود میرم دهه ۶۰  

عدد ۶۰ متنفرم ازش 😩😩😩

فداات😘ولی نباید میخوردم😬😬 قدت چنده؟ پس راه زیادی نمونده زود میرسی.6کیلو. تا اخر ماه دیگه ان شاءا ...

بیسکویت و بستنی خوردم🙈🙈

وای چه انرژی بهم دادی اگه بشه چی میشهههههه😍😍😍

میخوام واسه خودم هدف بزارم روزی ۷۰۰ تا طناب 

تا یکشنبه .بعد از یکشنبه هدف روزی ۲۰ دقیقه رقص تا هفته بعد نظرت چیه اینطور🤔🤔

قدمم ۱۶۳ 

چند شدی مبیناجون امروز وزن میکنی؟ @مبینا_mobina    

آره من تا ۱۲ دیشب در حال غذا خوردن و آب خوردن بودم حداقل تا ۱۲ صبر میکنم بعد خودمو وزن میکنم میترسم اگه کاهش نداشته باشم ضد حال بخورم 😒😒😒

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز