2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826516 بازدید | 290067 پست
چیییییییییییییییی🤤 دور تا دور شونه هات ۳۷ 

مث عکسهه کردم

از این شونه تا اون شونه از پشت

باید بچرخونم جلوو را هم حساب کنم

مث دور سینهههه اونجورییی؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه دختره ای نمیدونم اینجا بود یا تو اینستا دقیق یادم نیست .بخاطر لاغری تا ۵ ماه حلقه زده جوری که زیا ...

میومد یه دست روی شکم ما هم میکشید🤕🤕

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
منم میخام بشم ماهگل😍😍😁

😍😍😍

#ماهگل

هستی جان یکی ازدوستام رژیم لاغری گرفت وحسابی مانکن شد،الان با1000کالری هم سیرمیشه،میوه،گوشت و...درطو ...

بستگی به فیزیک و خیلی از فاکتورهای بدن داره،البته معده وقتی کوچیک میشه نمیتونی بیشتر بخوری مثلا یکی بود کلا خیلی غذامیخورد و تن تن دهنش میجنبید ولی وقتی معدش کوچیک شده نمیتونه بیشتر از دووعده غذا بخوره +میانوعده،که سعی میکنه همونا رو هم مقوی ومغذی انتخاب کنه که به بدنش اسیب وارد نشه وصد البته که کالری هزار اشتباه محضه ،من اگر زمانی نتونم بیشتر از یه مقداری غذابخورم با چیزای طببعی کالری غذامو میبرم بالا مثلا نون همون کف دست یه دونه پنیر همون سی گرم ولی سعی میکنم به جای خیاروگوجه و اینا با دوتا گردوبخوذمش تا کالریم بره بالا وبه حد تناسب بخورم

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
بستگی به فیزیک و خیلی از فاکتورهای بدن داره،البته معده وقتی کوچیک میشه نمیتونی بیشتر بخوری مثلا یکی ...

کاش منم معدم کوچیک بشه،کمتربریزم توش😢دلم چیپس پیازوجعفری میخواد.بادام زمینی سرکه ای،پیتزاپرپنیر،😲😳

جمعه باشه کمردرد باشی شوهرت وسط حال از صب ولو باشه و هی خواب و خواب 

شب قبلش مهمون داشته باشی و یه عالمه شلختگی تا ساعت4 صب بیدار بوده باشی

هی فک کنی پری اومد و هی نیاد ساعت6 عصر بشه و حال نداری پاشی نماز بخونی 

خیلی اسفناکه این اوضاع که من دارم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
 مث عکسهه کردم از این شونه تا اون شونه از پشت باید بچرخونم جلوو را هم حساب کنم مث دور سین ...

اره مثل دور سینه بگیر اون عکسو من فرستادم بدونی کدوم قسمته 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

😩😩😩زرتم درامد

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
یه دختره ای نمیدونم اینجا بود یا تو اینستا دقیق یادم نیست .بخاطر لاغری تا ۵ ماه حلقه زده جوری که زیا ...

🤣🤣🤣وای سمانه من عمرا طوری لاغر بشم ک باز بخام چاق بشم😒😒😩

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

@radvin_70  

خوش اشتها😁😁😁ولی بخور کم بخور انقدر خودتو حریص نکن،منم هر دوهفته یه بار به خودم اوانس میدم واز هرچی دلم میکشه میخورم

شیطان درونم فعال شد💀

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
منم میخام بشم ماهگل😍😍😁

ماهگل# 😍

سمانه# 😍