2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833152 بازدید | 290067 پست
من‌مصیبت دنیا واخرت رو کشیدم خدا لعنتشون کنه ماماهارو یه داستانه زایمان من

آخی عزیزم 😢

مامای مجرب و پرستارای مهربون خیلی تاثیر داره 

واسه من که همش با لبخند و مهربون بودن انقدر توی روحیم تاثیر داشتن 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو که رانتوو فناااا دادیی این ران خودشوو همش قاطیی میکنه ،، کی با اون کار داره،، سریع هم لاغر میشه ...

به منم‌بگین چیکار‌میکنید روناتون لاغر میشه 

نه# به ران‌چاق

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
من‌مصیبت دنیا واخرت رو کشیدم خدا لعنتشون کنه ماماهارو یه داستانه زایمان من

😥😥😥

شنیدم که خیلی بد اخلاق و بی تلبیت هستن

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آخی عزیزم 😢 مامای مجرب و پرستارای مهربون خیلی تاثیر داره  واسه من که همش با لبخند و مهر ...

مال منم‌مهربون بودن ولی کار نابلد

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سایزاتو میگی🙈🙈🙈

دور سینه ۹۵

دور شکم ۸۰

دور کمر  ۷۱

دور ناف ۸۱

دور باس ۹۷

دور ران  ۵۱

دور ساق پا ۳۲

دور مچ پا  ۲۰

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
آره موقع زایمان خدا توانایی تحمل دردشو بهمون میده منم تصورم چیز دیگه ای بود قبل از زایمان& ...

دقیقا 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
به منم‌بگین چیکار‌میکنید روناتون لاغر میشه  نه# به ران‌چاق

پیاده روی و دویدن

پای من با اینااا  لاغر شدش😶

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
دور سینه ۹۵ دور شکم ۸۰ دور کمر  ۷۱ دور ناف ۸۱ دور باس ۹۷ دور ران  ۵۱ دور ساق پا ۳۲ ...

پریی

دور شکم منظورت زیر نافه، زیر شکم؟؟؟

تو  هم که رانتوو فناااا دادیی این ران خودشوو همش قاطیی میکنه ،، کی با اون کار داره،، سریع هم ل ...

😢😢😢😢😢😢

2790
2778
2791
2779
2792