2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835957 بازدید | 290067 پست
اره شبیههه  ولی شکم تو کجاااا و  شکم من کجااااا کمر تو کجااااا و کمر من کجا ...

فک میکنی 

منم همش نسبت ب خودم حسه بد دارم 

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
سمیه جان دور ران کدوم قسمت ران رو باید اندازه بگیرم؟

چاق ترین قسمت ران را باید اندازه بگیریی

من انگشتای دستم را کنار هم میزارم یه پنج انگشتی از کشاله رانم میام پایین بعدش سایز میکیرم

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چاق ترین قسمت ران را باید اندازه بگیریی من انگشتای دستم را کنار هم میزارم یه پنج انگشتی از کش ...

اهان مرسی عزیزم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
فک میکنی  منم همش نسبت ب خودم حسه بد دارم

نه تو واقعااا خوبییی😍

دیگههه از اینااا حساااا نداشتههه باششش به خودت😤😤😤

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

کالری مصرفی  : ۱۰۰۰

کالری سوزی: ۷۸۰ ،،، شما ۸۰۰ حساب کنید😋

——————-

😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘

میدونی چیهه

فرق ما تقریبا ۱ کیلو هست، سایزامون تقریبا نزدیک به همههه

دارم به این نتیجه میرسمم که واقعاااا شکم و پهلوهاممم یه چیزشون شده هااااا  بعد از اون شکم بنده که بستممم

الان رفتم تو اینه به خودم زوم کردم،، دقیقااا جای همون شکم بندههه که میبستم ،،،،،اومدهه جلووو

قبلا اینجوری نبودششش

دقیقااا با همون قسمتااا مشکل دارم🤔

موضوع حیاتییی شدش🤕🤕🤕

آره گلم درسته خخخ راستی این علی چپ رو وهابیا و ناصبیا در آوردن گناه داره اکه بگیم😢😢  بهت ...

احسنت😍😍😍😍😍

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏

بچه ها ژونم من امروز ۱۳۰۰تا میل نمودم😋شامم خورش کنگر با پلو داشتم😍۴قاشق خوردم💪💪خیلی خوب تونستم مقاومت کنم از من بعید بود😁کیکم یه برش خیلی کوشولو خوردم😍خیلی خوب شده بود @kiarash_mami     زیبا جون دستت درد نکنه عالی شده بود

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍