2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837117 بازدید | 290067 پست
😔چرا ماها اینجوریم  ولی بعضی ازاطرافیان من نه دکور خونه هارو باب دلشون نباشه عوض میکنن مثلا یه ...

منو نبین اینجا اینطوریم دنیای واقعی داغونم خخخ 

مثلا جاریم اینقدر راحت به خانواده شوهرم میگه اینجا مثلا کثیف یا این اینجا باشه بده کلا نظر زیاد میده بعد چندروز پیش دیدم دختر خواهر شوهرم میگفت از زن دایی خیلی خوشم میاد پیش خودم گفتم چون میزنه تو حالشون خوبه 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم) 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام ب همگی🤗🤗🤗🤗

چه خبرا خوبین

من ک کای کار انجام دادم و خستم ولی میام اینجا انرژی میگیرم باز

مصرفی تاالان۸۵۰تا

سوزیده ۰

امروز فقط کار خونه انجام دادم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

منو نبین اینجا اینطوریم دنیای واقعی داغونم خخخ  مثلا جاریم اینقدر راحت به خانواده شوهرم میگه ا ...

دقیقاااا منم بارها دیدم آدما ار کسایی که پرو هستن و میزنن تو صورت آدما اشتباهاتشونو خوششون میاد فکر میکنن ماها ساده و هالوییم😔ولی ما فقط احترام‌میزاریم.نه حسودم نه بخیل نه هیچی 😔ولی یکی فامیلامون اینقدر حسود که حتی دکور زندگی مامانشم باید از خاله اش با کلاس تر باشه با اینکه ازدواج کرده .زندگیش عالیه چون فقط حسود میترسه جا بمونه.اون وقت من اصلا روم نمیشه حتی به کسی که دلمو بشکنه توهین کنم.ولی بقیه نه همون موقع آدمو میشورن پهن میکنن تو آفتاب خشک بشه.

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
هیکلتو

فداتشم از الانم هنوز عکس نگرفتم..ولی چشم

ی دونه عکس از ۸۰کیلویی دارم...از الانم میندازم..بعد ک خواستم بذارم صدات میکنم حتما عشقم😍😍

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

فداتشم از الانم هنوز عکس نگرفتم..ولی چشم ی دونه عکس از ۸۰کیلویی دارم...از الانم میندازم..بعد ک خواس ...

باشه فداات 😍

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

میدونی حس میکنم بخاطر اینه که خواهر ندارم و مادرم اینجا غریبه اینطوری شدم شاید🤔منو مادرم شبیه همیم خیلی هم بهم وابسته اس شاید بگم بیشتر از مادر و دختر دوست همدیگه هستیم دلم میسوزه همه همیشه دلشو میشکنن😭

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
فدات❤ متوجه نشدم؟😑ینی چی؟😑

منم دارم ولی فرق دارع ۴۴۰ تومنه...ولی تقریبا بوهاشون یکیه ولی جاهاشون فرق دارع.....چون یسریا کلا مریضن بوشو ک بخوره بشون فک میکنن اینکاره ای ....پسره را افتاده بود دنبالم میگفت اگ اینکاره نیسی چرا ادکلن سک سی زدی😩😩😩😶😶

سلام ب همگی🤗🤗🤗🤗 چه خبرا خوبین من ک کای کار انجام دادم و خستم ولی میام اینجا انرژی میگیرم باز ...

سللم مهربون من که هیچی از فردا دوباره ورزش و رزیم شروع میکنم فعلا امروز ۵۰۰۰ قدم رفتم تا دوباره راه بیافتم