2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837029 بازدید | 290067 پست
 واسه گرم شدن بدن گن نپوش چون به بدن فشار داخلییی میاره از این لباس های ورزشی تمام کشی یا تاپ ...

نه برای کوچیک شدن میخواستم‌وگرنه‌تو خونه باهمون لباس نخی هم عرق میکنم 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه انگیزه بگیری من بگم تو دو ماه 13 کیلو کم کردم فقط ورزش خیلی مهمه 

ماشالله چکار کردی

رژیمت همین بود؟

ورزش چقدر میکردی و چع ورزشی؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خوب خدارو شکر استخون بندیت درشته،اضافه وزنم نداری تو الان فقط وفقط باید ورزش کنی همین تو نت سرچ کنی ...

اره دقیقا همینطوره خیلی شل و وله همه جام سفت بشه خوبه دوس دارم 

مرسی عزیزم لطف کردین 😘😘😘

گزارش#  

امروز ۱۳۵۳ کالری

۴۵مین ورزش هوازی ۱۵۰پروانه ۱۵۰شکم 

۵۰دراز نشست 

۵۰پهلو

۱ساعت پیاده روی 

بچه ها امروز نباید میرفتم رو وزنه ها ولی رفتم چون مانتوم خیلی گشاادم شده بود وسوسه شدم برم‌رو وزنه

از ۸۰.۳۰۰که ۱شنبه بودم شدم ۷۹.۱۵۰😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁👏👏👏👏👏👏

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
گزارش#   امروز ۱۳۵۳ کالری ۴۵مین ورزش هوازی ۱۵۰پروانه ۱۵۰شکم  ۵۰دراز نشست  ۵۰پهلو ...

به به مهدیه خانم چه کرده همه رو دیوونه کرده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
بچه ها من پارچه خریدم😍😍😍 کرپ حریر مجلسی تک رنگ رنگ سبز فیروزه ای خیلی خاص ازش عکس گرفتم ولی ت ...

چه می خوای باهاش درست کنی؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
لباس مجلسی برای عروسی پسرداییم اینم مدل لباسمه

خیلی خوشگله پارچه ت هم خوشرنگه به مبارکی بپوشیش عزیزم

نزدیکای پرویدی ،، پرخوری عادیههه چندم تاریخ میشی؟؟

منظم ک نیس..ولی خب ورم دارم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

و یا اینکه از یه جیزی ناراحتییی به صورت ناخوداگاه پر خوری عصبی گرفتیییی🤭 منم عصبی بشم&nb ...

ن اتفاقا من ناراحت باشم اشتهام کور میشه

ب نظرت مال پریودی نیس ک نزدیک؟

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤