2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837066 بازدید | 290067 پست
بعضی وقتا‌میگم‌ چقدر تند میرم ولی دیگه میرم😁

چقدر تننند

کمربند ایمنی یادت نره😬😬😬

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخی عزیزم نمیخواستم ناراحتت کنم زینب جون

نه بابا کار من از ناراحتی گذشته پوستم کلفت شده😁😁

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
زدم چیزای عجیب غریب اومدعکس از برنامت میزاری ببینم مرسی گلم‌

باشه عشقم الان میذارم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

زدم چیزای عجیب غریب اومدعکس از برنامت میزاری ببینم مرسی گلم‌

بیا عزیزم😍😍اون قرمزس

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

16

خوب خدارو شکر استخون بندیت درشته،اضافه وزنم نداری تو الان فقط وفقط باید ورزش کنی

همین تو نت سرچ کنی اینستا هم میتونی بری ،فقط باید روش کار کنی برای شکمت باید انقد چالش شکم بری تا خودشو جمع کنه😍

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

گزارش#  

بچه ها نیم ساعت دوم پیاده روی مونده هنوز

و امروزم ی خورده از مجازم زد بالا

بچه ها توروخدا کمکم کنید نمیدونم چرا اینجوری شدم

عایا نزدیک پریودمه ک همش دوس دارم بخورررم

عایا حامله شدم🤤🤤🤤🤤

ورزش هم جدیدا زود خستم میکنه ب خدا خیلی نازاحتم

توروخدا اگه موردی اینجوری دیدین یا بهش برخوردین بهم کمک کنید

من قبلن خیلی بااراده تر بودم.ولی الان سست شدم ی خورده

الان امروز ب زور ورزش کردم کالریم هم ی خورده زد بالاتر از۱۳۰۰😔😔😔😔😔😔

اصلن هم نمیخوام رژیم رو بذارم کنار.هرروز هم میام اینجا گزارش میدم ولی هم دیروز شد۶۷۰تا

هم امروز از۱۳۰۰ تا زد بالا

چرا اینجوری شدم اخه

بچه ها توروخدا کمکم کنید نمیدونم چرا اینجوری شدم عایا نزدیک پریودمه ک همش دوس دارم بخورررم عایا حا ...

نزدیکای پرویدی ،، پرخوری عادیههه

چندم تاریخ میشی؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
الان امروز ب زور ورزش کردم کالریم هم ی خورده زد بالاتر از۱۳۰۰😔😔😔😔😔😔 اصلن هم نمیخوام رژیم رو ب ...

و یا اینکه از یه جیزی ناراحتییی

به صورت ناخوداگاه پر خوری عصبی گرفتیییی🤭

منم عصبی بشم دست خودم نیی،، بخور بخور راه میندازم

بچه ها من سزارینمی.میخام اونقد ادامه بدم تا شکمم کوچولو بشه.آخه یه افسانه ی قدیمی میگه شکم سزارینی دیگه شکم نمیشه.راسته؟نظرتون چیه؟الان تو دو ماه و نیم دور شکمم از 100 شده 86ّ.

واسه شل نشدنش چیکار کنم؟