2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837029 بازدید | 290067 پست
😒😒😒😒😒 اولا اینکه سال بالاییت حساب میشم چون تو تازه یه ساله عضو شدی هنوز یه سالم. نشده عضویتت😒 ...

چرا سعی میکنی جای دیگه حرف نزنی؟من اگه مث تو بلد بودم قشنگ ودرست حرف بزنم مخ همتونو میخوردم😀

خیلی دوست دارم آبجی بزرگه😘😘😘

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه مائده جون خیلی خوشمزس.من که ازخدام بودهمش بهورم.عین شربت پرتقاله.😋😋😋

من یه بار خوردم این محلولو

نمیگم بدمزه است

میگم چون ناشتایی بعد یه چیز به اون شیرینی میخوری طبیعتا یکم حالت بد میشه

وگرنه نگفتم بدمزه است😁😁😁

فردا ساعت 6 صبح پاشم برای خودم نون پنیر درست کنم بعد آزمایش بکنم تو حلقم بلکه فشارم نیفته😁😁😁

چرا سعی میکنی جای دیگه حرف نزنی؟من اگه مث تو بلد بودم قشنگ ودرست حرف بزنم مخ همتونو میخوردم😀 خیلی ...

مرسی عزیزم

ولی دیگه حوصله این کارا رو ندارم

قبلا من تو این تاپیک خیلیییییی حرف میزدم اونم نصف شده

مرسی عزیزم ولی دیگه حوصله این کارا رو ندارم قبلا من تو این تاپیک خیلیییییی حرف میزدم اونم نصف شده

نصف انرژیت میره واسه نازگل😍بزار دنیا بیاد انقد راجع به کاراش حرف میزنی😍😍😍

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
من یه بار خوردم این محلولو نمیگم بدمزه است میگم چون ناشتایی بعد یه چیز به اون شیرینی میخوری طبیعتا ...

نوش جونت عزیزم.من که گشنم بود.همش میگفتم کاش بیشتربودمیخوردم😂😂😂

گرسنه ام😭😭😭😭😭😭😭😭خدایاااا فردا کم نشم من میدونمو این هیکل قناصم😭😭😭

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄

گزارش# من‌با ۶۲۰‌بستم‌🙉 بچه شیر میدم

۱۰۰ طناب 

۱۰۰پروانه

۱۵مین‌رقص‌عربی‌و ۱۵مین‌ایروبیک‌‌ ۱۵مین‌ پیلاتس

۵۰پهلو ۵۰‌دراز‌نشست

۳۰مین‌پیاده روی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه ها یه ساپورت‌سفید ۶ماه پیش خریده بودم ‌ولی از بس چین‌چینی‌بودم زشت میشدم هنوزم‌اضافه وزن رو دارم ولی چون ۷کیلو‌لاغرتر شدم امشب پوشیدم وای اینقدر خوشحال شدم همسرمم گفت‌خیلی بهت میاد واااای چقدر لاغر شدی 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

منو این همه‌خوشبختی‌محاله واسه‌ساپورته‌میگما

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
بچه ها یه ساپورت‌سفید ۶ماه پیش خریده بودم ‌ولی از بس چین‌چینی‌بودم زشت میشدم هنوزم‌اضافه وزن رو دارم ...

ایول عزیزم 😚😚😚

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم) 
احسنت خدا قوت ورزش مال پهلو چیه ؟

مرسی عزیزم‌من ایروبیک که میرفتم‌مربیمون میگفت پارو به عرض شانه باز کنید از هرطرف ۱۰تا ضربه به پاتون بزنید

یکیشم‌ به دیوار دستامو میذارم وپامو از طرفین بالا میارم ۵ثانیه نگه میدارم تقریبا مثل حرکات پیلاتس میشه

یکیشم‌‌ میخوابم پاهاتو شکم جمع این طرف اون طرف رو ست ۱۰تایی

امیدوارم‌متوجه شده باشی اخری رو😁