2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833013 بازدید | 290067 پست
اصلا ربطی ب سیری نداره اینطوری بدتر چاق میشی الان اخر شب گشنه میشی میخای بری بخوری ک مضره😐

آره دقیقا دیروزم تا ساعت هشت و نیم فقط ۶۰ کالری مصرف کرده بودم بعدش یهویی دیگه به غذا حمله ور شدم 

ان شاالله از فردا وعده هامو سروقت میخورم میان وعده هامم تا دیگه اینجوری نشه 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کسی دمنوش زیره  میخوره؟؟؟؟؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
کسی دمنوش زیره  میخوره؟؟؟؟؟؟؟

من.😊چای سبز و زیره ودارچین وزنجبیل ودم میکنم میخورم😊ولی چون طبعم گرمه فوری جوش میزنم که اونم فدا سر چربیام عب نداره😁

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
من.😊چای سبز و زیره ودارچین وزنجبیل ودم میکنم میخورم😊ولی چون طبعم گرمه فوری جوش میزنم که اونم فدا س ...

عههه جوش‌میزنیییی

منم مشکلم همینههه به خاطر همین  دو دلم!! حوصله جوش ندارررم!گلم تاثیری داشتههه؟

شنیدم زیره شکمووو حسابی تخت میکنه ،، چربیای شکم را میکنه و میبره!!!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
یه پاتو کمی جلوتر بزار بعدش به حلقه با کمرت هی ضربه بزن بهش اولش ممکنه هی بیفته ولی کم کم دستت میاد& ...

مررررسی مهربون خدا کنه منم بتونم خیلی دوست دارم یاد بگیرم

خدایااااا واقعا 5 سال انتظار بس نیست...؟ نی نی مو زودتر بفرست تو دلم 😭😭😭😭
من این برنامه های لاغری در ۳۰ روزو چندتا دان کردم از همشون ی روزشو میزنم  هرحرکت یک ست .که همه ...

قبل برنامه ها،، بدنتوو گرم کن👍

رو بدن من آره سایزم خوب کم میشه،ولی وزنم نه😞

ورزشای هوازیی ، وزن را میاره پایین 

هوازی بهتر از قدرتیعه

ورزشای هوازیی ، وزن را میاره پایین  هوازی بهتر از قدرتیعه

آره میخوام رو پیاده روی تمرکز کنم،دیروز وامروز رو هم ۱۰کیلومتر راه رفته کردم😁دیروز میدووییدم

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز