2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832921 بازدید | 290067 پست

برام دعا  کنید این هفته کاهشم خوب باشه  وگرنه ول میکنم دیگه اه اصلا حالم خوب نیس بچه ها دعا کنید یک شنبه کاهشم خوب باشه 🙇🙇🙇🙇😔😔😔

وزن اول😢😢😢83 😣😣😣و اما رسیدم ب ۷۰😐😐حالا هدف اول۶۸😥😥😥هدف اخر ۶۵🤩🤩🤩انشالله بتونم 
خیلی حالم بده این یکشنبه اگر کم نکرده باشم میمیرم  دیگه گرمک و خربزه هم نمیخورم تازه امروز فست ...

دو روز بعد از پریودی هم وزن کاذبههه

صبر نمیکی واسه هفته بعددد؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اوه اوه پس حسابی پرفشار میشه با این چیزای گرم که میخوری مخصوصا دارچین،،، عین بمب میمونه ش ...

شاید نمیدونم  والا 

دو روز بعد از پریودی هم وزن کاذبههه صبر نمیکی واسه هفته بعددد؟؟؟

جدی میگی  نه واسه من اینطوری نیس  از روز پنجم  همون درسته قبلا امتحان کردم 

بیخیال بابا جناییش نکن 

خخخخ جدی  میگم دیوونه خیلی روم تاثیر میزاره  وقتی ی مدت طولانی کم نمیکنم 

من الان ۶-۷ماهه بین ۷۵-۷۳گیرم جای من بودی چیکار میکردی؟

رژیم گرفتن صبرومداومت میخواد

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

گزارش#  

کالری مصرفی ۹۰۰

کالری سوزی ۷۰۰

———————

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

اره مال من که اینجورییه

این موقع ها اصلا جرات نمیکنم برم سمت ترازوو

😦😦😦

پس خوبه تو اینجوری نیستی👍👍👍

من الان ۶-۷ماهه بین ۷۵-۷۳گیرم جای من بودی چیکار میکردی؟ رژیم گرفتن صبرومداومت میخواد

رژیمت و ورزشتم را رعایتم میکردی همیشه عایااا؟؟؟؟

رژیمت و ورزشتم را رعایتم میکردی همیشه عایااا؟؟؟؟

آره کلا از اول کاهشم کمه 

آزمایش اینام دادم مشکلی ندارم

طبعمم گرمه

بیشتر سایزم کم میشه تا وزن ولی بازوم لامصب الان چند ماهه تکون نمیخوره

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز