2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835162 بازدید | 290067 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

😍😍😍😍😍تو ک قیافت خییلی خوشگله؛افتخاره برا من حداقا لنگام مث تو باشه😁😁😁

نه بابا خشکل کجابود 🙈🙈🙈افتخارمن لنگام مثل توعه😁😁

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
پیاماشونو پاک کرده بود؟ چی نوشته بود؟

اره پاک کرده بود .از طریق مای ایرانسل فهمیدم .دیدم کلی به یه شماره پیام داده امروز .زدم تو تل دیدم یه زنه 😔

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏
بچه ها من دیروز خگخ بودم که رعایت کردم اون هیچی امروز خونه مامانم بودم وای یعنی روانی شدم بسکه ماما ...

بازم آفرین به تو من که جلو مادرم هیچ مقاومتی نمیکنم چون میدونم آخرش کار خودشو میکنه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
اره پاک کرده بود .از طریق مای ایرانسل فهمیدم .دیدم کلی به یه شماره پیام داده امروز .زدم تو تل دیدم ی ...

بمیرم برا دلت عزیزم برای آرامشت صلوات میفرستم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
اره پاک کرده بود .از طریق مای ایرانسل فهمیدم .دیدم کلی به یه شماره پیام داده امروز .زدم تو تل دیدم ی ...

هیچ حرفی ندارم که بگم🙁

فقط میگم قربون اون دل شکسته ات بشم😭💔

❤👬❤
بچه ها منه بدبخت اومدم بازم بایه داغ تازه رو دلم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 همه جام یخه انگار ...

خدا بکشتشون عوضیا رو😭😭😭😭خدا لعنتشون کنه هر دوتا شونو😭😭

عزیزم غصه نخوریا لیاقتش همین کثافت کاریاس نه تو وامیر مرصاد عزیزم😭

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
بچه ها منه بدبخت اومدم بازم بایه داغ تازه رو دلم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 همه جام یخه انگار ...

عزییزم

خداییش خیلی سختهههه

بابا تو چقدر تحمل داری 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸