2821
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1834557 بازدید | 290067 پست
😂😂😂😂😂😂 من هنووووووز مانتوهای جلو بسته ام سایزمه، یکم تنگ شده ولی نه درحدی که به زور تنم شه ت ...

فدات عزیزم.مال شمام مبارک اونایی ک خریدی و میخای بخری😍😁خب من شلوارای تو خونم همه ساپورتی بود یا دامن اصصلا نمیتونم بپوشم شکمم میترکه😯همش دیگ کلا پا لختم😂

کلا من متفاوت شدم تو این بارداریم.مادرشوهرمینا همه میگن نکنه دو قولو سونگرافی نمیبینه😆😆😆😆

فدات عزیزم.مال شمام مبارک اونایی ک خریدی و میخای بخری😍😁خب من شلوارای تو خونم همه ساپورتی بود یا دا ...

😂😂😂😂😂😂

من وقتایی که خونه ام تنهام یا حتی شوهرم که شبا میاد کلا فقط دوتا تیکه کوچولو لباس دارم😂😂😂😂

اصلا هیچی نمیتونم بپوشم از گرما

منم عاااااااشق دامنم ولی خب دامنام برای اون موقع بوده، الان نمیپوشم چون مدت طولانی به شکمم فشار میارن. 

بهشون بگو دوقلونیستن من زیادی میریزم تو خندق بلا🤣🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمی خانوم شوخی کردم بابا😗😗😗😗😗 اره ۴ ۵ روزی میشه.هم برا بابات و مامانت هم برای همه مریضا دعا ...

فدات بشم عزیز دلم. واااااای ممنونم.  بخدا محتاج به دعاتونم. نمیدونی چه فشاری رومه مریم بخدا نمیدونم چیکار کنم. بابام تو ای سی یو. دکتر گفت معلوم نیست کی بیاد بخش از اون ور مامانم باید پنج شنبه بره عمل 😳😳😳😳😳😳😳دارم دق میکنم مریم 

خدایا همه مریض ها رو شفا بده

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
چه متن احساساتیییی😍😍😍 خدا راشکر که عمل با موفقیت انجام شد🙏🙏🙏

ممنونم مهربونم

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
خدا نکنه شادی جونم .عزیزمی خوشگلم .ان شاءالله عزیزدلم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

ممنونم مهربونم

مطالب_مفید#  

درازو نشست صحیح

برای انجام دراز و نشست در افرادی که این ورزش‌ برایشان ممنوعیت خاصی ندارد، زانوها باید خم باشند و دراز و نشست آهسته انجام شود. نباید پاها به جایی گیر داشته باشند، زیرا گیردادن پاها باعث می‌شود به‌جای فعال شدن عضلات شکم، عضلات کمر فعال شوند.

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیز دلم نگران نباش سر نمازم دعاشون میکنم انشالله سالم و سلامت از اتاق عمل بیان بیرون و سایه اشون با ...

ممنونم زینب عزیزم. توروخدا بازم دعا کن برای مامان و بابام.

ممنونم زینب عزیزم. توروخدا بازم دعا کن برای مامان و بابام.

حتما عزیز دلم 😢

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
ممنونم عزیزم. با دعای خیر شما. ان شاالله ان شاالله  مامان رادوین یه درد که ندارم مامانم هم اخر ...

گلم منم تقریبا حال شمارو درک میکنم فقط میتونم بگم قوی باش 😢😢همین

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
ایشالا که صحیح و سلامت عملشون انجام میشه

ممنونم. الان ای سی یو هست

گلم منم تقریبا حال شمارو درک میکنم فقط میتونم بگم قوی باش 😢😢همین

الهی عزیزم. ان شاالله مشکل شما هم به بهترین نحو ممکن درست بشه عزیزم اره خیلی خیلی خیلی سخته دارم میمیرم وای بچه‌ها تورو قران ببخشید اینقدر ناله میکنم اینجا 

بخدا کسی رو ندارم جز شما ها 

فکر کنم الهه منو بیرون کنه اینقدر غیر رژیم حرف زدم

حتما عزیز دلم 😢

ممنونم مهربونم 😢😢😢😢