2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1834940 بازدید | 290067 پست

[QUOTE=93658049] 🤔🤔🤔 اشتهات که بیشتر شد🤣🤣🤣 نه معلومه حسابی هوس‌کردی،، به محتویاتشم کاری نداری! 🐈🐈🐈 ...[/QUOT]

باورت میشه محتویاتش برام مهم نیست😓دلم پیتزاپپرونی میخواد😥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@_سمیه_   @zeinab123   خانواده شوهرم 1000 کیلومتر باهامون فاصله دارن تازه بعد زایم ...

🤪🤪🤪🤪🤪حرفی برای گفتن ندارم .من همیشه کادوهای بچه هارو از تهران میخرم میارم همدان راه دور ربطی نداره 

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
هستی بانوبه نظرت یکشنبه چن کیلوشدیم،دلم عدد63میخواد.دوهفته خودمووزن نکردم😅

به امید خدا که شدی 💪💪

ولی اگر نشده بودی هم عیبی نداره ،من که فقط میرم رو ترازو که ببینم قفل ۶۴باز شده یا نه ،چون قبل پریمه وزنم کاذبه😍😍🙈

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
مطالب_مفید#  

دمنوش‌ تمشک چیز خوبی به نظر میاد

برم بگردم پیداش کنم بخرم ببینم جی میشه👍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
[QUOTE=93658049] 🤔🤔🤔 اشتهات که بیشتر شد🤣🤣🤣 نه معلومه حسابی هوس‌کردی،، به محتویاتشم کاری نداری! ...

ای بابا

سوسیس کم بود رفتی سراغ پیتزااا

ادامه بدی اخرش به کله پاچه میرسی هاا

ولی به نظرم اینکه کلا همه جی قطع بشه ممکنه بعدا هوس‌کنیم ،، یهووو همشو میخوریم اونم زیااد....

من میگم بخوریم ولی کم که چشم و دلمون دنبالش نره و طمع نکنیم

مثلا پیتزا فقط یه برش اونم ماهی یه بار

همه چی همینجوری کم بخوریم😊😊😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

شام امشبم😝😋

غذای_رژیمی#  

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
 چه وحشتنااااک فهمیدی واسه چی اینکارو کرده؟؟؟

عاشق ی دختره بوده خانوادش مخالف بودن😔😔پدرش جنازشو دیده

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
 پیشاپیش مبارکت باشه 🥳🥳🥳

مرسی گوشیم نوعه 😝😝ببینم با چ بهونه ای بهش بگم😩😩

حرفی برای گفتن ندارم 😐😐ما کلا ذوق مرگ میشیم .احتمالا گذاشتن سیسمونی بردی بیارن 😀

خانواده شوهر منم یه دونه چوب کبریتم واسه بچم نخریدن😑😔

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏