2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1834940 بازدید | 290067 پست
سلام. امشب دعوت بابامیم پیتزا بنظرتون من ی برش بخورم یا ن؟ خیابون بودم شام رژیمی ندارم😢😨

با هستی جون موافقم

سالاد +یه برش پیتزا+قبل غذا هم اب زیاد بخور که حجمو بگیره

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه نزدیککک🤦‍♀️ نمیگم بده ولی به نظرم دوری و دوستی خیلی بهتره تازه دست خالی مگه میشههه بی ...

آره از این نظر که دورم راضیم ولی خب شوهرم گناه داره، دلش برای خانواده اش تنگ میشه. 

چی بگم

امیدوارم همین باشه و فقط خودشونو نیارن اینجا آبروی ما رو ببرن

چون همه فامیلا خانواده های شوهراشون براشون طلا گرفتن حتی با وضع مالی نه چندان جالب

اونوقت اینا یه لباس نگیرن دستشون بیان😒😒😒😒

بچه هامن اصلاسوسیس وکالباس قبل رژیمم نمیخوردم،الان اینقدهوس کردم.چلاآخه😠

می خوای یه چیزی بگم کلا اشتهات از سوسیس برگرده!!!

هر دفعه سوسیس را نگاه میکنی یاد این بیفت که سوسیس را از گوشت گربه درست میکنن😷😷😷 

همونایی که الان یه مدته نمیبینی  تو خیابوناا ،بدون کشتنشون و شدن سوسیس☠️☠️☠️

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
الان که راه نداره بخورم ولی اگه شصت کیلوشدم حتمامیخورم😆😲

🤔🤔🤔

اشتهات که بیشتر شد🤣🤣🤣

نه معلومه حسابی هوس‌کردی،، به محتویاتشم کاری نداری!

🐈🐈🐈🐈