2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832912 بازدید | 290067 پست
فدات بشم عزیزم.آره درست میگید.هرچی آدم لاغرترباشه بهتره    سونورفتی حتماخبرمون کن عزیزم

باشه عزیزم شنبه میرم 😘

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
قربونت بشم من تو تلنگر لازم نداری که تو خودت بمب انرژی ومحبتی😘😘

ممنونم سارا 

ولی حال خوبی ندارم خداکنه بهتر شم بیام باهم ورزش.

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممنونم سارا  ولی حال خوبی ندارم خداکنه بهتر شم بیام باهم ورزش.

من برای شوهرم نادعلی نذر کردم از امشب به نیت تو هم میخونم😍رد خور نداره تا حالا هر بار نادعلی خوندم به نیتم رسیدم😍

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
من برای شوهرم نادعلی نذر کردم از امشب به نیت تو هم میخونم😍رد خور نداره تا حالا هر بار نادعلی خوندم ...

چجوریه سارا؟؟

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏
اینه نیت کردم چهل شب بخونم😍هر شب یه بار ،میتونی روزا هم بخونی فرقی نداره

اخر ۴۰ روز به نیتت رسیدی یا زودتر؟؟؟

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏
[QUOTE=93184770]ایشالا فردا میریم تو کار فرم دهی @شادلین9462 ‍  خیلی مهربونی

شادی جان برای سلامتی مادرت آیه الکرسی خوندم😙

ان شاالله سایه اش سالیان سال بالاسرتون باشه. 

همه پدر و مادرا سالم و سلامت باشن و چراغ خونشون همیشه روشن باشه😢🙏🙏🙏🙏

❤👬❤

بچه ها یه چی بگم بخندین شوهرم من از اول مخالف رژیم وورزشم بود ولی من کار خودمو میکردم میگف جلو من بپر بپر نکن😕ولی من همین که کارای خونه تموم میشد میرفتم سراغ طناب ودمبل وحلقه😍الان داشتم ورزش میکردم زنگ زد گف چرا نفس نفس میزنی گفتم دارم ورزش میکنم😀گف بقیشو بزار وقتی من اومدم خونه😮فک کردم داره مسخرم میکنه ولی گفت خوشش میاد وقتی ورزش میکنم 😍گفت وقتی تو سرزنده ای منم سرحال میشم😳😍😍😍انقد ذووووق کردم😁😁😁

اینم گزارش من تا این لحظه

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
ولی اگه رعایت نکردی و کاهش نداشتی نباید رژیم شوک رو بگیری چون تاثیر نداره رژیم شوک فقط برای کساییه ک ...

فدات بشم بامداد جوووونی مچکرم از راهنماییتون 😘😘😘

بچه ها یه چی بگم بخندین شوهرم من از اول مخالف رژیم وورزشم بود ولی من کار خودمو میکردم میگف جلو من بپ ...

خوب پس معلومه دیگه برنامه امشبت چیه😅😅

غسل جنابت میکنم واجب غربتا علی الله😄😄😄😄😄

❤👬❤
زود تر😍یه مدتم برای کار شوهرم خوندم تو اون ۴۰روز  کارش حسابی گرفت😍باید دوباره شروع کنم

سارا خوشگله روزی یه دونه عزیزم 

گزارش#  

بقول اذر من بخودم ۲۰ میدم امشب😌😎

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
گزارش#   بقول اذر من بخودم ۲۰ میدم امشب😌😎

ی ست نیم ساعته هم حلقه زدم💪😍

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز