2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832912 بازدید | 290067 پست
همه چيز تو اين رژيم ميشه خورد،، من فقط قند و شكر و اينا رو كاملا حذف كردم،، نون سبوسدار ميخورم،، برن ...

مرسی عزیزم چقد طول کشید به این وزن برسی واقعا افرین به ارادت

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   
منم ۱۰ کیلو کم کردم ، الآن نمیدونم چقدرش برگشته ، انشالله دوباره به هدف میرسیم 💪💪 جشن عروسیت بوده ...

اره😢انشالله

درخواستمو قبول کن اونجا بهم روحیه بدیم

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم چقد طول کشید به این وزن برسی واقعا افرین به ارادت

عزيزم از آذر ماه شروع كردم ديگه،، البته دو ماه تثبيت بودم،، تو شش ماه ٢٥ كم كردم،، اره بايد اراده و پشتكار داشت و خسته نشد

عزيزم از آذر ماه شروع كردم ديگه،، البته دو ماه تثبيت بودم،، تو شش ماه ٢٥ كم كردم،، اره بايد اراده و ...

خداروشکر ایشالا همیشه سالم باشی منم باید همین حدود کم کنم خدا کمکم کنه دیگه خسته شدم امروز رفتم بازار هیچی تنم نشد 

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   

گزارش#  

یک ساعت و نیم حلقه 😰😰😰😰😰فکر کنم زیاد ه همون یک ساعت رو باید برم 

100 دراز نشست 

100 تا حرکت زیر شکم 

45 دقیقه رو تردمیل 

زدن الو ورا و خیار 

زدن یخ به صورت 

نخوردن نون. ولی امروز مهمون داشتم برنج خوردم 😳😳😳😳

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
خخخخ عزيزم😘😘استراحت كن شما

واقعا 

از رو نمیرم 😄😄😄😄😄😄😄😄

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
خداروشکر ایشالا همیشه سالم باشی منم باید همین حدود کم کنم خدا کمکم کنه دیگه خسته شدم امروز رفتم بازا ...

اره خيلي بده منم بعد زايمانم همين جوري شده بودم،، ميرفتيم بازار شوهرم ميگفت إينو بخر اونو بخر من ميگفتم ن نميخام😁شوهرمم اينجوري ميشد😳چون مشناخت منو ك همه چيز ميخواستم هميشه ولي الان ميگم ن !! ولي خودم ميدونستم ك هيچ كدومش اندازم نيست😢ولي الان هر چي بخوام سايزم هست😍

منم  تموم کنم میزارم گزارشمو

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

گزارش#                                                                                                                                                                        يك ساعت و نيم حلقه ، يك ساعت و نيم پياده روي معادل ١٠٠٠٠ گام،،، ١٠٠ دراز نشست،،، ١٠٠ زير شكم و پهلو،، كالري مصرفي ٤٠٠... ماسك كتيرا و شير ،،، وگلاب ب صورت ،، تامان تامام

گزارش#  

با 540 تا بستم.

گزارش#                           & ...

آفرین عزیزم

افرین به همتون

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز