2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832865 بازدید | 290067 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@اناهیتاجونی     @yasna95     کجایین دخترا😠😠😠تو دیگ نباشین یوخ؟

سلام توی شرایط خیلی بدی گیر کرده بودم و به تنها چیزی که فکر نمیکردم رژیم بود ...اینقد بد بود که ترجیح میدم حتی راجبش حرف نزنم که بهم استرس وارد نشه 

نمیدونم وزن اضاف کردم یانه چون اصلا وقت نکردم حتی درست و حسابی خودمو توی آینه نگاه کنم

۹۸/۱/۲۰شروع رژیم باوزن ۸۰😔وزن فعلی ۷۶        هدف اول ۷۵🔐هدف دوم۷۰🔐هدف سوم۶۵🔐هدف نهایی۶۰😄🔐اینبار حتما موفق خواهم شد💪💪پیش به سوی خوش اندام شدن👍💃💃
سلام توی شرایط خیلی بدی گیر کرده بودم و به تنها چیزی که فکر نمیکردم رژیم بود ...اینقد بد بود که ترجی ...

عزیزم عیبی نداره الان حالت خوبه،؟،ایشالله که همه مشکلات زندگیت به زودی حل بشه بیایی پیشمون رژیمتو دنبال کنی ومانکن بشی❤

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
عزیزم عیبی نداره الان حالت خوبه،؟،ایشالله که همه مشکلات زندگیت به زودی حل بشه بیایی پیشمون رژیمتو دن ...

خداروشکر این بحرانو با همسرم پشت سر گذاشتیم شاید خودمو پیدا کردم بازم بیام از نو شروع کنم

هرچند این از نو شروع کردن های من سریال شده😢😭😭😭متاسفم که همه رو از خودم ناامید کردم حتی شمارو

منو ببخشین

۹۸/۱/۲۰شروع رژیم باوزن ۸۰😔وزن فعلی ۷۶        هدف اول ۷۵🔐هدف دوم۷۰🔐هدف سوم۶۵🔐هدف نهایی۶۰😄🔐اینبار حتما موفق خواهم شد💪💪پیش به سوی خوش اندام شدن👍💃💃
خداروشکر این بحرانو با همسرم پشت سر گذاشتیم شاید خودمو پیدا کردم بازم بیام از نو شروع کنم هرچند این ...

این چه حرفیه همین که گفتی مشکلت حل شده کلی خوشحال شدم خدارو صد هزار مرتبه شکر

نا امیدی تو رژیم به درد نمیخوره هر وخ بخوایی میتونی از اول شروع کنی😻

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
گزارش امروز کالری مصرفی ۱۰۰۰ کالری سوزی ۸۰۰ _____ پیاده روی ۱۰۰۰۰ قدم درازونشست ۱۰۰ زیر شکمی ۵ ...

چه خوب.منم میخوام 1000کالری بخورم.ولی نمیدونم چطور.برنامه کالری شمار ندارم.نصب نشد روی گوشیم.اگه ممکنه راهنمایی کنین.ممنون

سلاااااااام

صبحانه من يه كف دست نون بربري با يه ليوان شير

دوتا گوجه سبز

الانم ميرم نيم ساعت حلقه و نيم ساعت تردميل برم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
خداروشکر این بحرانو با همسرم پشت سر گذاشتیم شاید خودمو پیدا کردم بازم بیام از نو شروع کنم هرچند این ...

انشاالله كه هيچوقت توزندگيت مشكل و گرفتاري نباشه

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

سلام دوستان.عید همتون مبارک

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز