2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832919 بازدید | 290067 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام دوستان عیدتون مبارک

من مهمان بودم دیگه نمیدونم چقد خوردم سعی کردم زیاد نشه

فردا و پس فردام همینه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

سلام گلا،شب همگی ب خیرباشه.من اومدم شهرمون،متاسفانه امروزغذاهای پرکالری مصرف کردم،جرات نکردم بگم رژیمم،ماماناروکه میشناسید.....خونه ی مادرشوهرمم نمیشه بگم رژیمم،دوست ندارم بفهمن.ازفرداقول میدم جبران کنم.خداکنه تعطیلات زودترتموم بشه بیام خونه خودم،استرس رژیممودارم.این هفته کلانیستم بهتون سربزنم.مواظب خودتون باشید.عیدتونم مبااااااارک  

سلام گلا،شب همگی ب خیرباشه.من اومدم شهرمون،متاسفانه امروزغذاهای پرکالری مصرف کردم،جرات نکردم بگم رژی ...

منم مثل شما میگم تعطیلات زودتر تموم بشه مادرم میگن رژیم تو خونه خودت اینجا حرفشم نزن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
مث منی    

ناراحت نباش خوش بگذرون بذار مادرتم خوش باشه

عیدتون مبارک دوستای گلم🌹🌹🌹

من اینهفته میخوام در حد دویست الی سیصد گرم کم کنم و عدد وزنم رند بشه 

تو ماه رمضون هم خیلی بدنم خسته شده به امید خدا از هفته اینده همون هفته ای یک کیلو

اینهفته ورزش میکنم حتما

دوستتون دارم شبتون بخیر😘😘

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

❤️دوستای عزیزم عیدتون مبارک❤️

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
رفتی اونجا هم وررش کنیا رژیم رو ول نکنی حیفه بخدا. پیاده روی برو. من میدونم ارادت خیلی بالاست راستی ...

سلام عزیز دلم😍😍😍😍😍

ن مگه میشه ول کنم...ب خدا دیگه پشت کردم ب چاقی

الانم شوهرم کلی چیپس و پفک و بیسکوئت اینا خریده ولی لب نمیزنم..واسه خودم میوه اوردم.گوجه سبزززز

فداتشم عزیزم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

هستین دوسیا میخوام یه عکس دیشب کرفتم تو مهمونی نشونتون بدم همه ذوقم کردن کفتن خیلی خوش اندام شدی ،شک ...

سلام عزیزم

خیلی خوبه ک ب آدم انگیزه بدن

شرمنده عزیزم امروز کلی درگیر بودم الانم تو راهیم عشقم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام عزیز دلم😍😍😍😍😍 ن مگه میشه ول کنم...ب خدا دیگه پشت کردم ب چاقی الانم شوهرم کلی چیپس و پفک ...

چیپس و پفک را مث بستنی ممنوع کردی😁😁😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام دوستان گلم😍😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗

شبتون بخیر..ما توراهیم داریم میریم سنندج..جاتون خالی

نگران رژیم هم نیستم چون خواهر بزرگه اصلن‌نمیذاره بخورم

خودمم ک ارادم قوی💪💪💪💪

عید هم پیشاپیش مبااااارک

خیلی دوستون دارم

سلام دوستان گلم😍😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗 شبتون بخیر..ما توراهیم داریم میریم سنندج..جاتون خالی نگران رژیم ...

خوش‌بگذزه عزیزم

🥰🥰🥰

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز